Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai prost imbracate vedete de la gala Oscar 2019: Rachel Weisz si Sarah Paulson, pe lista neagra FOTO

Adevărul Adevărul,
Cel mai prost imbracate vedete de la gala Oscar 2019: Rachel Weisz si Sarah Paulson, pe lista neagra FOTO

Pe langa tinutele apreciate de la cea de-a 91-a gala de decernare a premiilor Oscar, pe covorul rosu au defilat si celebritati ale caror tinute au lasat de dorit. Una dintre ele este actrita Rachel Weisz 48 de ani). continuă pe Adevărul

Green Book, cel mai bun film de la Oscar 2019, este inspirat dintr-o poveste reala despre prietenie dincolo de prejudecati VIDEO

Drama cu accente comice Green Book, o productie in regia lui Peter Farrelly 62 de ani), a fost desemnata Cel mai bun film la gala Oscar 2019. Lungmetrajul, cuMahershala Ali siViggo Mortensen, este inspirat dintr-o poveste reala.

Castigatorii Oscar 2019: Lista completa

Green Book a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2019, cineastul mexican Alfonso Cuaron a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar drama biografica Bohemian Rhapsody si-a adjudecat cele mai multe statuete.

Cum a aparut Madalina Ghenea la o petrecere de dupa gala Oscar 2019 FOTO

Top modelul si actrita Madalina Ghenea 30 de ani) a fost prezenta la traditionala petrecere organizata de revista Vanity Fair dupa cea de-a 91-a gala de decernare a premiilor Oscar si a intors toate privirile.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

Oscar 2019. Lista completa a castigatorilor

Lista completa a trofeelor atribuite in cadrul celor 24 de categorii de premii care au fost decernate la gala Oscar 2019. Premiile Oscar sunt atribuite in fiecare an pe baza voturilor exprimate de membrii Aca.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019

De la Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sau Bradley Cooper si Irina Shayk pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Amy Adams si Darren Le Gallo, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019.

Premiile Oscar 2019 - O gala marcata deja de controverse. Care vor fi marile dueluri ale evenimentului

Gala de decernare a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 91-a editie, va avea loc in noaptea de duminica spre luni la Los Angeles. Marcat deja in ultimele saptamani de mai multe controverse, cel mai important eveniment organizat de industria.

OSCAR 2019 Cstigatorii vor fi desemnati duminica noapte. Cine sunt marii favoriti

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, isi va desemna castigatorii la 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cate opt nominalizari au primit filmele A star Is Born si Vice, iar Black Panther, de la Marvel, are sapte selectii, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

OSCAR 2019. Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Surpriza de proportii la Oscar 2019

Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Sezonul premiilor atribuite de industria cinematografica de la Hollywood a ajuns la momentul culminant al celei de-a 91-a editii a premiilor Oscar,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )