Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai puternic laser din Europa, lansat oficial pe platforma de la Magurele

Adevărul Adevărul,
Cel mai puternic laser din Europa, lansat oficial pe platforma de la Magurele

Centrul Integrat de Tehnologii Avansate cu Laseri CETAL) a fost inaugurat marti, in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Acesta este primul laser de mare putere din Romania, cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume. continuă pe Adevărul

Cel mai puternic laser din Europa a fost inaugurat la Magurele. Costoiu: Este unic in Europa prin gama echipamentelor si nivelul tehnologic de ultima ora

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea laser din lume, de un petawat, a fost inaugurat marti la Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, informeaza Agerpres. Avem.

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume se lanseaza oficial pe platforma de la Magurele, in Romania

Centrul Integrat de Tehnologii Avansate cu Laseri CETAL)este primul laser de mare putere din Romania, cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume, care va fi inaugurat marti dimineata, la Magurele.

Situatie INEDITA pentru CEL MAI PUTERNIC OM din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a comentat un incident in care cardul sau bancar a fost refuzat la un restaurant din New York, precizand, in cursul unei conferinte in care a anuntat masuri privind.

Challenger SRT Hellcat, cel mai puternic muscle car produs in serie

Dodge a dezvaluit noua generatie a modelului Challenger SRT Hellcat, cel mai puternic muscle car de serie. La 60. 000 de dolari, pret recomandat de vanzator in Statele Unite, primiti un sedan cu motor Hemi, un V8.

Bursele europene, in cel mai mare avans din ultimii trei ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au revenit pe crestere vineri, dupa un declin puternic in ziua anterioara, in conditiile in care situatia economica slaba a zonei euro pune presiune pe responsabilii regiuni in vederea adoptarii de noi masuri de stimulare.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. Vorbim despre Spania, unde soarele straluceste pe cer 300 de zile pe an si care va poate.

9 secrete ca sa fii cel mai bun angajat din birou

Indiferent cu ce te ocupi, se pare ca niciodata nu iti ajung toate cele 24 de ore dintr-o zi. Dar stii ce? Nu ai cum sa pui mai multe ore in zi si. nici nu ai avea de ce. Oamenii care au succes muncesc inteligent. Iata cateva mici secrete pentru a fi.

S-a lansat oficial noul iOS 8.1. Ce trebuie sa stiti?

La doar cateva saptamani distanta de lansarea cu probleme a iOS 8, gigantul din Cupertino a decis lansarea versiunii finale de iOS 8. Apple a lansat oficial iOS 8. 1, cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Ca de obicei, aceasta a putut fi descarcata in mod gratuit, simultan, din fiecare colt al mapamondului pe un numar foarte mare de dispozitive, incepand cu iPhone 4S si iPad 2. Dupa ce iOS 8. 0 a esuat sa aduca publicului larg [].

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg.

ASA DA! Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )