Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai rapid autoturism de serie din lume este un Hennesy Venom GT [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cel mai rapid autoturism de serie din lume este un Hennesy Venom GT [VIDEO]

Dupa o perioada destul de lunga in care acest titlu era detinut de Buggati Veyron Super Sport, cel mai rapid autoturism de serie este un Hennesy Venom GT. Rareori se intampla sa dezbatem performanta unor masini aici, in cazul recordurilor mondiale m-am decis insa sa facem o exceptie. Titlul de cel mai rapid autoturism a fost detinut cativa ani de Bugatti Veyron Super Sport. Acea masina, cumparata direct din reprezentanta la un pret fabulos, putea atinge 433,97 kilometri pe ora []. continuă pe Playtech

A aparut cel mai rapid hostpot mobil din lume: Huawei E5786

Multe dintre dispozitivele pe care le avem la noi isi pot partaja conexiunea de date. Totusi, Huawei E5786 este mult mai eficient decat concurenta. Desi la MWC producatorii se pot arunca la cativa termeni de marketing greu de testat printre standurile din Barcelona, nu este exclus ca cei de la Huawei sa nu fi exagerat atunci cand au vorbit de Huawei E5786. Huawei E5786 este clasificat ca fiind cel mai rapid hotspot mobil la ora actuala, capabil de partajarea unei [].

Cel mai rapid smartphone este un prototip Galaxy Note 3

De dragul experimentului, cei de la Samsung au colaborat cu Qualcomm pentru a realiza un prototip Galaxy Note 3 pe steroizi. Chiar daca nu este vorba exact de telefonul din imaginea de mai sus, exact la fel a aratat cel mai rapid smartphone din lume zilele trecute. Pentru demonstrarea vitezei maxime teoretice specifica standardului LTE Categoria 6 a fost modificat un Galaxy Note 3. intamplarea face ca, desi acel model e unicat, cu siguranta a starnit invidia amatorilor de superlative [].

Cea mai mica insecta-drona din lume are 20 de grame

Oamenii de stiinta olandezi au creat cea mai mica insecta-drona din lume, o sosie robotizata a unei libelule cu vedere in 3D, care ar putea sa revolutioneze o gama vasta de activitati, de la organizarea.

Top 12 cele mai impresionante orase-fortareata din lume

De-a lungul istoriei, unele orase au fost imprejmuite de ziduri impozante, cu scopul de a le feri de inamici. De la Ierusalim ori Dubrovnic si pana la Toledo sau Xian, ADPM iti prezinta astazi 12 dintre cele mai frumoase orase-fortareata ale lumii.

SanDisk a anuntat lansarea celui mai mare card din lume, cu o capacitate de 128 GB

SanDisk, cel mai important producator international de carduri de memorie, a anuntat lansarea celui mai mare card microSD din lume, cu o capacitate de 128 GB. Cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I are o capacitate.

Elena Udrea: PSD va candida sigur la prezidentiale, cel mai probabil cu Victor Ponta (VIDEO)

Elena Udrea afirma ca este clar faptul ca PSDva avea candidat propriu la prezidentiale, iar cel mai probabil Victor Ponta va fi acesta. Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu.

Cele mai mari companii din lume au platit dividende de 1.000 miliarde de dolari

Cele mai mari companii listate din lume au platit pentru prima data actionarilor dividende totalizand peste 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Henderson Global Investors, citat de CNBC.

3 Sud Est REVIN! Afla aici cand isi vor lansa baietii cel mai nou single Emotii!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din Romania, lanseaza vineri, 28 februarie, un nou single, Emotii, alaturi de 1ArtistMusic.

Cel mai vechi fragment de roca descoperit vreodata prezinta detalii interesante despre Pamant

Un cristal de zirconiu este considerat cel mai vechi fragment de roca descoperit vreodata pe Pamant. Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin spun ca aceasta descoperire indica formarea scoartei la scurt timp dupa crearea planetei si ca fragmentul de zirconiu este o ramasita de atunci.

Cum s-a construit cea mai scumpa autostrada din lume: rusii au dat 9 MLD. de dolari pe 40 km de sosea

Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )