Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cel mai rapid card de memorie minuscul din lume - SanDisk Extreme Plus

Adevărul Adevărul,
Cel mai rapid card de memorie minuscul din lume - SanDisk Extreme Plus

SanDisk a prezentat cel mai rapid card microSD de pe piata, care ajunge la viteze de transfer de 95 de MB/s. Acesta este creat pentru cei care filmeaza la rezolutii foarte mari. continuă pe Adevărul

Connect-R, cel mai ieftin costum de ginere din showbiz

Connect-R a decis ca la nunta din weekend-ul urmator sa poarte un costum de ginere pentru care a platit doar 700 de lei. Este, probabil, cel mai accesibil costum pe care l-a purtat pana cum o vedeta din showbiz la o ceremonie atat de importanta. Ca si comparatie, Pepe a purtat anul acesta un costum de 8000 de euro.

Si-a omorat cel mai bun prieten la vanatoare, din greseala. Acum parintii si rudele lui sunt disperate pentru ca a fugit de acasa

Un vanator care si-a omorat din greseala cel mai bun prieten si a fugit este cautat de politisti, jandarmi si localnici in judetul Bihor. Tanarul si-a impuscat prietenul in timp ce se aflau la o.

Cel mai vechi chiosc de ziare din Bucuresti, transformat in toaleta publica

Cismigiul este cel mai vechi parc din Bucuresti, stim cu totii acest lucru. Numele de Cismigiu vine de la cismeaua care a fost construita aici prin 1779, pe vremea lui Alexandru Ipsilanti. Altfel, probabil ca parcul s-ar fi chemat ca pe vremea lui Matei Basarab, cand aici se afla o dumbrava cu un lac format din izvoare naturale si care trecea sub numele de Balta lui Dura Negutatorul.

Primul card microSD cu viteze de 95 de MB/s

SanDisk a prezentat cel mai rapid card microSD de pe piata, care ajunge la viteze de transfer de 95 de MB/s. Acesta este creat pentru cei care filmeaza la rezolutii foarte mari. SanDisk Extreme Plus este primul card microSD din clasa UHS Speed Class 3, care poate ajunge la viteze curate de 95 de MB/s. Cardurile, potrivit firmei SanDisk, au fost create pentru cei care vor sa inregistreze filme 4K si care au nevoie de viteze de transfer mari. Cardul [].

Simona Halep, despre participarea la Turneul Campioanelor: Abia astept sa evoluez impotriva celor mai bune jucatoare din lume

Simona Halep va fi a treia jucatoare din istoria tenisului romanesc care va participa la Turneul Campioanelor. Aflata pe locul doi in ierarhia WTA, Halep a precizat ca de-abia asteapta sa evolueze, in Singapore, impotriva celor mai buna jucatoare din lume.

Logitech G910 Orion Spark RGB, cea mai avansata tastatura mecanica de gaming din lume

Logitech lanseazatastatura Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard. Tastatura dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G exclusive ce ofera o actionare mai rapida cu 25 de procente in comparatie cu oricare alt model de switch mecanic, durabilitate prelungita si iluminare inteligenta. Aceasta tastatura este rezultatul unui proces indelung de dezvoltare din partea echipei noastre. Aceasta incorporeaza idelile gamerilor si atletilor eSports care ne-au ajutat la crearea unui dispozitiv mecanic de generatie viitoare, a precizat Vincent Tucker, director al segmentului Logitech [].

Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Printr-un raport oficial, expertii de la DisplayMate au confirmat in urma unor teste elaborate ca ecranul de la Galaxy Note 4 este cel mai bun. Desi in lumea reala cei mai multi dintre noi percep ca fiind similare ecranele multor smartphone-uri si tablete, studii ca ale celor de laDisplayMate ne ajuta sa facem diferenta. in urma celor mai recente teste a iesit la iveala faptul ca panoul folosit de Samsung in Galaxy Note 4 este cel mai performant la ora [].

Cine a fost cel mai bun sportiv la Cupa Wilson Aerosquash. Acesta este cel mai SANATOS sport

Peste 100 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au intrecut in doua mari competitii de Squash care s-au desfasurat in acest week-end in Capitala. Cel mai bun sportiv la nivel internatio.

Romania la inaltime: Valea Ozanei si Manastirea Neamt, cel mai mare si mai vechi asezamant monahal din Moldova

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

Avertismentul care a speriat marile puteri ale lumii: Se poate REPETA. Unde ne aflam dupa cel mai mare FALIMENT din istorie

S-au implinit sase ani de cand lumea a fost cutremurata de cel mai rasunator faliment din istorie: Lehman Brothers. Si tot de atunci incercam sa ne revenim din avalansa unei crize economice care a sugrumat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )