Libnet.ro
UNICEF

07:15

Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Printr-un raport oficial, expertii de la DisplayMate au confirmat in urma unor teste elaborate ca ecranul de la Galaxy Note 4 este cel mai bun. Desi in lumea reala cei mai multi dintre noi percep ca fiind similare ecranele multor smartphone-uri si tablete, studii ca ale celor de laDisplayMate ne ajuta sa facem diferenta. in urma celor mai recente teste a iesit la iveala faptul ca panoul folosit de Samsung in Galaxy Note 4 este cel mai performant la ora []. continuă pe Playtech

Cine a fost cel mai bun sportiv la Cupa Wilson Aerosquash. Acesta este cel mai SANATOS sport

Peste 100 de jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au intrecut in doua mari competitii de Squash care s-au desfasurat in acest week-end in Capitala. Cel mai bun sportiv la nivel internatio.

Si-a omorat cel mai bun prieten la vanatoare, din greseala. Acum parintii si rudele lui sunt disperate pentru ca a fugit de acasa

Un vanator care si-a omorat din greseala cel mai bun prieten si a fugit este cautat de politisti, jandarmi si localnici in judetul Bihor. Tanarul si-a impuscat prietenul in timp ce se aflau la o.

Calaraseanul care a realizat cel mai bun film despre orasul de pe malul Borcei, premiat cu 1.000 de lei

Calaraseanul care a realizat cel mai bun film despre orasul de pe malul Borcei va fi aplaudat la scena deschisa de catre toti concetatenii sai, in cadrul Zilelor Municipiului, si va fi premiat de autoritati cu 1. 000 de lei. El se numeste Cosmin Mitus Sutu si a realizat fimul Pentru tine, Calarasi, pentru mine, acasa,.

Ce este NFC si cum poate Apple Pay sa transforme plata electronica in cel mai bun lucru

Apple foloseste tehnologia NFC pentru serviciul Pay. Pana acum, a aparut mai mult ca modalitate facila de a conecta doua dispozitive, dar intrarea Apple in acest joc al platilor electroniceaduce un plus deatentie asupra tehnologiei. Apple Pay presupune ca ai un card introdus in Passbook, iar la punctul de plata folosesti un iPhone 6 sau un Apple Watch si platesti. Nu mai ai nevoie de bani lichizi, de card sau de alte metode. Nu este nimic inovator aici, tehnologia exista [].

Selfie pentru mase: Samsung Galaxy Grand Prime este un nou telefon de buget

Desi nu a avut parte de o lansare oficiala, Samsung Galaxy Grand Prime pare sa fie un nou smartphonepentru selfie-uri, dar si de buget. Daca tot nu pare ca trendul selfie-urilor va inceta prea curand, tot mai multi producatori de gadgeturi au lansat deja sau se pregatesc sa aduca pe piata dispozitive dedicate pentru aceasta activitate. Zilele trecute a fost lansat un Nokia Lumia supranumit Selfie Phone, iar acum aflam detalii despre un smartphone din seria Samsung Galaxy cu aceleasi [].

Samsung NX1 e cel mai nou mirrorless premium care filmeaza 4K

Samsung lanseaza NX1, o noua camera foto premium dezvoltata pentru fotografii experimentati. Cu NX1, Samsung face cel mai mare pas in industria mirrorless. Samsung NX1 poate fotografia in rafala cu autofocus continuu la 15 cadre pe secunda, un sistem auto focus de generatia a treia cu 205 puncte de focalizare cu detectie de faza pe un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP pentru cea mai buna calitate a imaginilor. Samsung NX1 pentru viteza si acuratete Procesorul DRIMe V al camerei [].

Ponta: in momentele de suparare, ii spun ministrului Ioana Petrescu ca are cel mai nereformat minister

Premierul Victor Ponta a spus ca, in momente de suparare, spune ca Ministerul Finantelor este cel mai nereformat minister, iar ministrul Ioana Petrescu doreste sa-i demonstreze ca si in aceasta institutie se pot schimba lucrurile si se pot aduce in secolul XXI.

Ponta, despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta, aflat sambata intr-o vizita la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, a declarat ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, reducand taxa pe constructiile speciale, asa-zisa taxa pe stalp, de la 1,5% la 1%, si ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

Victor Ponta despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, adaugand ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

Connect-R, cel mai ieftin costum de ginere din showbiz

Connect-R a decis ca la nunta din weekend-ul urmator sa poarte un costum de ginere pentru care a platit doar 700 de lei. Este, probabil, cel mai accesibil costum pe care l-a purtat pana cum o vedeta din showbiz la o ceremonie atat de importanta. Ca si comparatie, Pepe a purtat anul acesta un costum de 8000 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )