Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai ravnit burlac: Fiul ducelui de Westminster detine jumatate din Londra (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai ravnit burlac: Fiul ducelui de Westminster detine jumatate din Londra (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a devenit cel mai ravnit burlac din Marea Britanie! Acesta a mostenit o avere impresionata dupa ce tatal sau, ducele de Westminster, a murit in aceasta saptamana. continuă pe B1

Ducele de Westminster, cel mai bogat britanic, a murit. Cauza decesului nu a fost facuta publica

Ducele de Westminster, cel mai bogat britanic, a murit la 64 de ani, intr-un spital, dupa ce s-a simtit rau in locuinta sa. Gerald Cavendish Grosvenor s-a stins din viata marti dupa-amiaza la.

Acesta este operatorul care ofera cel mai bun internet pe mobil in Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a comunicat de curand numele operatorului care ofera cel mai rapid internet pe mobil, scrie Playtech. roConcurenta pe piata.

Seagate a construit cel mai mare SSD, dar nu pentru utilizatorii de rand

Cei de la Seagate au creat un SSD cu o capacitate uriasa. in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seven, iar in luna iulie a acestui an, Seagate a reusit sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Seagate Barracuda [].

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran intalnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 nu este nici pe departe revolutionar cand vine vorba de specificatii, dar se pare ca are cel mai bun ecran folosit vreodata de catre un smartphone. Din multe puncte de vedere, Galaxy Note 7 este doar un S7 mai mare cu suport pentru S Pen. Puterea de procesare este identica, iar plusurile [].

Productia industriala a Marii Britanii - cel mai rapid ritm de crestere din 1999

Productia industriala a Marii Britanii a inregistrat, in trimestrul al doilea din acest an, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 17 ani, arata datele Oficiul National de Statistica ONS), transmite BBC, preluata de Agerpres.

Cel mai lung slide din lume, la Bucuresti: ce provocari aduce un astfel de eveniment

Agentiile Artvendo si Media Concept Store au reusit, dupa trei ani de investigari si provocari, sa implementeze in Romania conceptul de Slide Urban cel mai lung si unul dintre cele mai spectaculoase tobogane din lume, avand 330.

Cel mai bun tort de ciocolata cu crema

Prajitura perfecta pentru petreceri cu prietenii ori in familie este cel mai bun tort de ciocolata cu crema, a carui reteta ti-o dezvaluim mai jos. Permite-ti un rasfat cu o felie din acest tort pe care o poti insoti de o cana de cafea calda.

Actiunile CEZ AS, cel mai semnificativ declin din ultimele sase saptamani

Actiunile CEZ AS au inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele sase saptamani , dupa ce profitul in trimestrul doi din 2016 s-a situat sub estimarile analistilor, informeaza Bloomberg.

Un elev ROMAN, cel mai bun OLIMPIC la chimie din LUME. Andrei Iliescu :Un profesor poate sa faca o clasa intreaga sa placa foarte mult o anumita materie

Andrei Iliescu este cel mai bun bun olimpic la chimie din lume. Andrei Iliescu se claseaza pe primul loc la Olimpiada Internationala. A obtinut sapte medalii de aur si doua de argint. Multe ore de.

Telenovela a luat sfarsit. Manchester United a facut cel mai scump transfer al tuturor timpurilor

Mijlocasul francez Paul Pogba a semnat cu Manchester United, devenind astfel cel mai scump fotbalist din istorie. Plecat in 2012 de la United, la Juventus Torino, Pogba se intoarce la clubul pentru care.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )