Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004. Anuntul facut de un oficial spaniol

Antena3 Antena3,
Cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004. Anuntul facut de un oficial spaniol

Spania se confrunta cu cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004, din cauza pericolului reprezentat de jihadisti, a declarat ministrul spaniol de Interne, Jorge Fernandez Diaz, potrivit Mediafax. continuă pe Antena3

Suntem la nivelul maxim de alerta de dupa atacurile din 2004

Spania se confrunta momentan cu cel mai ridicat nivel al alertei teroriste de dupa 2004, deoarece jihadistii reprezinta un pericol, a declarat ministrul spaniol de Interne, Fernandez Diaz, potrivit publicatiei thelocal. es.

Alerta TERORISTA la nivel inalt, in Spania. Ce spune ministrul spaniol de Interne

Spania se confrunta in prezent cu cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004, din cauza pericolului reprezentat de jihadisti, a declarat ministrul spaniol de Interne, Jorge Fernandez Diaz.

Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar

Daca ati incercat vreodata sa trageti cu o arma, dar ati realizat ca nu sunteti foarte abil, e bine de stiut ca exista o metoda mai facila prin care puteti invata. Daca va uitati la unul dintre ultimele zece filme cu Liam Nesson ati fi tentati sa credeti ca este incredibil de usor sa trageti [] Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook

In cadrul sesiunii de intrebari sustinute de Mark Zuckerberg, sefului Facebook i-a fost adresata o intrebare de catre cea mai stralucita minte din prezent. in cursul zilei de marti, fondatorul Facebook a sustinut una dintre sesiunile sale de intrebari, perioada in care orice persoana si orice pagina a avut ocazia de a interactiona direct cu [] Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015

Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre selectionata.

Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator la Copa America 2015. Are tot respectul meu

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre .

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA: Alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA, a declarat ca alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca. Orice procuror isi doreste sa schimbe.

Cel mai INFLUENT lider local al PNL, Sorin Frunzaverde, trimis in JUDECATA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde,cel mai influent lider local al PNL,a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA. Frunzaverde este acuzat de folosirea.

Cel mai pretios cadou pe care l-a primit Radu Mazare de ziua lui: libertatea. Marirea si decaderea unui primar

Pentru prima data, dupa 15 ani, Radu Mazare, omul care a schimbat conceptul de primar, isi petrece ziua de nastere ca simplu constantean.

Ford, cel mai mare investitor privat din judetul Dolj

Cei mai mari investitori privati din judetul Dolj sunt americanii de la Ford care au 2. 500 de salariati, iar investitia in fabrica se ridica la 1 miliard de euro. Desi in 2007, la preluarea Uzinei de automobile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )