Libnet.ro
UNICEF

11:30

Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar

Playtech Playtech,
Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar

Daca ati incercat vreodata sa trageti cu o arma, dar ati realizat ca nu sunteti foarte abil, e bine de stiut ca exista o metoda mai facila prin care puteti invata. Daca va uitati la unul dintre ultimele zece filme cu Liam Nesson ati fi tentati sa credeti ca este incredibil de usor sa trageti [] Exoscheletul care te transforma in cel mai bun pistolar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015

Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre selectionata.

Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator la Copa America 2015. Are tot respectul meu

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat titlul de cel mai bun jucator al turneului de fotbal Copa America 2015, in finala caruia nationala Argentinei a fost invinsa la loviturile de departajare de catre .

Cel mai bun sampon pentru intarirea firului de par

Cel mai bun sampon pentru intarirea firului de par. Parul este foarte sensibil la ingredientele din sampoanele din comert si se intampla deseori ca acestea sa subtieze si sa degradeze firul de par. Pentru a avea un par bogat si rezistent, exista cateva ingrediente speciale care ar trebui sa se regaseasca intr-un sampon.

Noul ministru grec de Finante: Elenii cred ca merita ceva mai bun si nu pot accepta un acord neviabil

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante, a declarat intr-o prima interventie publica faptul ca elenii au dat de inteles la referendum ca merita ceva mai bun si nu vor accepta o solutie.

ANRE, despre tranzactiile cu energie dintre Romania si Ungaria: Tara in care pretul este mai mare va fi importatoare, iar tara in care pretul este mai mic, va fi exportatoare. Tranzactiile au loc pana la egalizarea preturilor

Tranzactiile comerciale cu energie electrica pe bursa pentru ziua urmatoare intre Romania si Ungaria au loc, prin mecanismul de cuplare, atunci cand pretul energiei din cele 2 tari, pe interval orar, este diferit, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Acest lucru inseamna ca tara in care pretul este mai mare va fi importatoare, iar tara in care pretul este mai mic, va fi exportatoare. Importul/exportul are loc pana la egalizarea preturilor in cele 2 tari, daca exista suficienta capacitate de schimb pe granite. Daca limita de capacitate de schimb pe granita este atinsa inainte de egalizarea preturilor, atunci preturile raman diferite, arata ANRE. Aceste precizari au fost facute dupa ce Complexul Energetic Oltenia a acuzat ANRE ca ca mistifica realitatea in privinta exporturilor si importurilor de energie.

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA: Alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA, a declarat ca alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca. Orice procuror isi doreste sa schimbe.

Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook

In cadrul sesiunii de intrebari sustinute de Mark Zuckerberg, sefului Facebook i-a fost adresata o intrebare de catre cea mai stralucita minte din prezent. in cursul zilei de marti, fondatorul Facebook a sustinut una dintre sesiunile sale de intrebari, perioada in care orice persoana si orice pagina a avut ocazia de a interactiona direct cu [] Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004. Anuntul facut de un oficial spaniol

Spania se confrunta cu cel mai ridicat nivel al alertei teroriste dupa 2004, din cauza pericolului reprezentat de jihadisti, a declarat ministrul spaniol de Interne, Jorge Fernandez Diaz, potrivit Mediafax.

Cel mai INFLUENT lider local al PNL, Sorin Frunzaverde, trimis in JUDECATA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde,cel mai influent lider local al PNL,a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA. Frunzaverde este acuzat de folosirea.

Calin Nistor, procuror-sef adjunct DNA: ,,Alaturi de IT, justitia este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, Calin Nistor vorbeste despre cum se vede binomul SRI-DNA de la varful Directiei Nationale Anticoruptie, despre arestarile preventive care au zguduit lumea politica si despre cat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )