Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai scump cabriolet din lume va fi construit in 9 exemplare. Pretul este unul pe masura

Antena3 Antena3,
Cel mai scump cabriolet din lume va fi construit in 9 exemplare. Pretul este unul pe masura

Lamborghini Veneno Roadster va fi construit. Acesta este anuntul facut recent de catre cei de la Lamborghini. Vor fi construite doar 9 exemplare, iar fiecare va costa cate 3,3 milioane de euro. Cei de la. continuă pe Antena3

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

S-a VOTAT, iar rezultatul i-a surprins pe multi. Care este cel mai BUN oras din lume

Conde Nast Traveler a publicat castigatorii celei de-a 26 a editii a Readers Choice Awards. in 2013 printre cele mai bune destinatii din lume se numara orase care i-au luat prin surprindere pe expertii care.

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

Top 100 cele mai mari companii din lume, dupa criza.

Criza a provocat o autentica revolutie in ceea ce priveste listarea la bursa a celor mai mari 100 de companii din lume, informeaza publicatia spaniola El Pais. Astfel, in ultimii cinci ani, crema corporatista a asistat la o schimbare a clasamentului, Apple detronand compania ExxonMobil de pe primul loc. De asemenea, accentul pus pe inovare a consolidat prezenta pe bursa a companiilor tehnologice si producatoare de bunuri de larg consum, in vreme ce societatile de telecomunicatii si utilitati .

Samsung isi actualizeaza cel mai scump ultrabook, ATIV Book 9 Plus

Desi nu a fost de o calitate slaba nici in iunie 2013, cand a fost anuntat la Londra, ultrabook-ul ATIV Book 9 cu panou HiDPI primeste un upgrade important. Proaspata lansare a unui sistem de operare, in acest caz Windows 8. 1, reprezinta o ocazie pentru producatorii de sisteme sa relanseze niste produse. Pornind de la aceasta premisa, Samsung anunta ultrabook-ul ATIV Book 9 Plus, care, fata de versiunea anterioara, pe langa sufixul Plus incorporeaza o configuratie standard mai puternica. Anuntat [].

The Atlantic: Care este cel mai periculos continent din lume?

Unele regiuni din lume reusesc isi exporte cu usurinta problemele catre restul lumii, insa care este continentul cel mai inclinat sa atraga si alte zone de pe glob in crizele economice, sociale, de securitate si militare, se intreaba jurnalistii americani de la The Atlantic.

The Atlantic: care este cel mai periculos continent din lume?

Unele regiuni din lume reusesc isi exporte cu usurinta problemele catre restul lumii, insa care este continentul cel mai inclinat sa atraga si alte zone de pe glob in crizele economice, sociale, de securitate si militare, se intreaba jurnalistii americani de la The Atlantic.

Putem bate cea mai frumoasa, dar cea mai aspra tara din lume

Despre Grecia se pot spune multe lucruri. Cei care au fost acolo, dar au mai calatorit si prin alte tari, pot fi de acord cu ceea ce John Fowles scria despre aceasta tara in cartea Magiacianul. Avem de depasit multe lucruri inclusiv culturale sau de mentalitate cu grecii, o tara de altfel aproapiata de noi.

Unul dintrei cei mai puternici oameni din lume, la un pas de a fi ucis cu un defribilator

Fostul vicepresedinte american Dick Cheney a dezvaluit pentru o televiziune ca functia wireless a defibrilatorului sau cardiac a fost dezactivata pentru a impiedica teroristii sa il manipuleze, in timp ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )