Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

B1 B1,
Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,. continuă pe B1

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

Cel mai scump ceas din lume, estimat la 12 milioane de euro, scos la licitatie

Expertii in domeniu considera ca acesta este Graalul ceasurilor din lumea intreaga.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si [].

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde o parte din imperiul de telecomunicatii

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, cofondator al Microsoft), isi va dezmembra imperiul de telecomunicatii America Movil construit in Mexic si va vinde o parte dintre activele de telefonie fixa si mobila, ca sa evite restrictii dure din partea autoritatilor, pentru pozitie dominanta pe piata, scrie Financial Times FT).

Al doilea cel mai bogat om din lume vinde o parte din imperiul sau telecom, la presiunea autoritatilor

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, isi va dezmembra imperiul telecom construit in Mexic si va vinde o parte din activele de telefonie fixa si mobila, pentru a evita ca autoritatile sa-i impuna restrictii dure pentru pozitie dominanta pe piata.

Cel mai mare mall din lume va avea o suprafata de 4,5 milioane de metri patrati. Va putea fi traversat de CORABII

Dubaiul, perla Emiratelor Arabe Unite, va construi un oras al viitorului. Este vorba de un mall gigant, cu o suprafata de 4,5 milioane de metri patrati, ce se va bucura de un acoperis retractabil, aer conditionat,.

Londra, cel mai vizitat oras din lume; Bucuresti, pe locul 90

Londra ocupa primul loc in preferin and tele turi and stilor straini, pentru a treia oara in patru ani, in timp ce Bucurestii se situeaza pe pozitia 90, potrivit raportului MasterCard Global Destination Cities Index, trimis astazi redactiei.

Cat costa cel mai scump ceai din lume

Un sortiment de ceai foarte rar, dar si foarte scump a aparut recent pe piata. Frunzele din care este obtinut sunt lasate la macerat vreme de 80 de ani.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )