Libnet.ro
UNICEF

15:45

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Playtech Playtech,
Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si []. continuă pe Playtech

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

Imagine de senzatie surprinsa pe cel mai faimos bulevard din Paris. Ce plimba in lesa acest barbat

A avea o pisica sau un caine drept animal de companie nu mai este ceva iesit din comun. Un turist venit in Franta a fost surprins pe cel mai celebru bulevard din Paris plimbandu-si in lesa. capra. Barbatul.

Cele mai dificile drumuri din lume, doar pentru profesionisti

Pe glob sunt cateva drumuri doar pentru profesionisti, chiar daca sunt asfaltate sau nu. Pe cat sunt de frumoase soselele si de izolate, la peste o ora de cel mai apropiat oras, pe atat pot fi de fatale pentru unii soferi.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice.

webPR: Links Associates anunta afilierea in Romania si Serbia la cea mai mare companie de PR din lume, Edelman

Bucuresti, 7 iulie 2014: Compania de comunicare Links Associates a semnat recent un contract exclusiv de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume, parteneriat care pentru Links Associates inseamna acces la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5. 000 de angajati iar pentru Edelman, consolidarea prezentei in Europa de Sud-Est.

VIDEO Mall of the World, cel mai mare centru comercial din lume se construieste in Dubai

Proiectele imobiliare din Dubai uimesc de fiecare data prin amploarea lor, iar cel mai recent anunt se refera la demararea lucrarilor de constructie pentru cel mai mare mall din lume, care se va intinde pe o suprafata de 743. 000 de metri patrati.

Cea mai scumpa cafea din lume este realizata din excremente de pisica si poate costa 500$

Daca in mod normal o ceasca de cafea ar putea fi achizitionata pentru pretul de 3 sau 5 dolari intr-un restaurant, valoarea poate creste pana la fabuloasa suma de 500 de dolari, scrie Bloomberg .

Perechea de lux: cele mai scumpe telefoane din lume, in limuzinele Bentley

Ce poti sa faci cand conduci compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume? incerci sa le pui in cele mai scumpe masini si astfel am ajuns sa vorbim despre telefoane Vertu in limuzine Bentley.

Firma romaneasca Links Associates se afiliaza la cea mai mare companie de PR din lume

Compania romaneasca de comunicare Links Associates a semnat un contract exclusiv de afiliere la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

Cel mai bun pompier-inotator din lume, din nou in fruntea clasamentului pe MAI

Lavinia Brebu, ofiter in cadrul I. Drobeta al judetului Mehedinti, a obtinut locul I la etapa finala a Campionatului de inot al M. Si in acest an, campioana pompierilor mehedinteni s-a detasat de celelalte concurente, reusind sa obtina locul I la proba de 100 m bras.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )