Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai scump colier din lume va fi scos la vanzare luna aceasta in Singapore

Un colier cu un diamant galben, inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai scump din lume, va fi pus in vanzare in Singapore, in cadrul unui festival international destinat bijuteriilor de lux. Colierul a fost.

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Cel mai rapid robot din lume, conceput pentru a fi folosit in scopuri militare, a fost dezlantuit in aer liber

Compania Boston Dynamics a prezentat robotul WildCat, dezvoltat de agentia de cercetare a armatei americane. WildCat a fost conceput pentru a fi folosit in scopuri militare si nu are nevoie sa fie conectat la o.

Un vandut pentru 52 milioane dolari a devenit cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume. Masina rosie de curse, detinuta de colectionarul Paul.

Un a devenit cea mai scumpa masina din lume. Costa cateva mil. de dolari

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume, relateaza Bloomberg.

Dolarul - la cel mai redus curs din ultimele opt luni, fata de euro

Moneda americana s-a depreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din ultimele opt luni fata de euro, in conditiile in care blocajul financiar partial al guvernului continua, generand temeri ca avansul economiei americane va incetini, iar Federal Reserve banca centrala a SUA) va amana reducerea stimulentelor monetare.

Top Empire: Cei mai sexy actori din lume (Galerie foto)

A venit toamna, se apropie vremea topurilor. Iar rezultatele sondajelor sunt chiar interesante, votul.

Cel mai modern liceu din tara isi deschide portile

Unul dintre cele mai moderne licee din tara isi va deschide saptamana viitoare portile. Este vorba despre Colegiul National Moise Nicoara Arad, care pe data de 11 octombrie, portile atat pentru fostii absolventi si profesori, cat si pentru persoanele care doresc sa vada investitia realizata pe parcursul a 37 de luni.

Ziar de Cluj: Cel mai curajos politist din Cluj si-a dat demisia

Ziar de Cluj. ro prezinta marti povestea unui agent de la Politia Rutiera Cluj care, dupa ce a vrut sa il amendeza pe adjunctul sefului IPJ Cluj - fost sef la Doi Si-un sfert -, a fost sicanat la munca, facand subiectul unor actiuni disciplinare si verificari psihologice, si sanctionat. Agentul Sergiu Todea a recurs la Justitie si, intr-un final, a castigat ultima faza a procesului, Curtea de Apel confirmand luni anularea sanctiunilor dispuse de IPJ Cluj impotriva sa. Dupa aflarea sentintei, Sergiu Todea a ales sa isi dea imediat demisia.

Top 10 locuri din lume pentru a incepe o afacere

Cel mai recent raport al Bancii Mondiale arata un clasament al celor mai profitabile locuri din lume unde iti poti incepe o afacere. Noua Zeelanda pare a fi locul potrivit pentru deschiderea unui business de.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )