Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dolarul - la cel mai redus curs din ultimele opt luni, fata de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dolarul - la cel mai redus curs din ultimele opt luni, fata de euro

Moneda americana s-a depreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din ultimele opt luni fata de euro, in conditiile in care blocajul financiar partial al guvernului continua, generand temeri ca avansul economiei americane va incetini, iar Federal Reserve banca centrala a SUA) va amana reducerea stimulentelor monetare. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai scump colier din lume va fi scos la vanzare luna aceasta in Singapore

Un colier cu un diamant galben, inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai scump din lume, va fi pus in vanzare in Singapore, in cadrul unui festival international destinat bijuteriilor de lux. Colierul a fost.

Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax .

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Cel mai rapid robot din lume, conceput pentru a fi folosit in scopuri militare, a fost dezlantuit in aer liber

Compania Boston Dynamics a prezentat robotul WildCat, dezvoltat de agentia de cercetare a armatei americane. WildCat a fost conceput pentru a fi folosit in scopuri militare si nu are nevoie sa fie conectat la o.

Legendarul criminal, Vladimir Avdeyev, cel mai cautat om din Siberia, a fost prins dupa 4 luni

Fostul parasutist care a macelarit lucratori imigrati a trait in padure dupa ce si-a sapat drumul spre libertate. Nemilosul Vladimir Avdeyev , in varsta de 38 de ani, este legendar pentru brutalitatea.

Cel mai modern liceu din tara isi deschide portile

Unul dintre cele mai moderne licee din tara isi va deschide saptamana viitoare portile. Este vorba despre Colegiul National Moise Nicoara Arad, care pe data de 11 octombrie, portile atat pentru fostii absolventi si profesori, cat si pentru persoanele care doresc sa vada investitia realizata pe parcursul a 37 de luni.

Ziar de Cluj: Cel mai curajos politist din Cluj si-a dat demisia

Ziar de Cluj. ro prezinta marti povestea unui agent de la Politia Rutiera Cluj care, dupa ce a vrut sa il amendeza pe adjunctul sefului IPJ Cluj - fost sef la Doi Si-un sfert -, a fost sicanat la munca, facand subiectul unor actiuni disciplinare si verificari psihologice, si sanctionat. Agentul Sergiu Todea a recurs la Justitie si, intr-un final, a castigat ultima faza a procesului, Curtea de Apel confirmand luni anularea sanctiunilor dispuse de IPJ Cluj impotriva sa. Dupa aflarea sentintei, Sergiu Todea a ales sa isi dea imediat demisia.

Liga Campionilor. Arsenal castiga cel mai asteptat duel al serii, Milan obtine dramatic o remiza la Amsterdam

Arsenal Londra a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Napoli, cel mai asteptat duel al serii de marti din Liga Campionilor. Liderul din Premier League a rezolvat partida dupa doar un sfert de ora, germanul.

Bursele europene in urcare, dupa ce au recuperat cel mai amplu declin al ultimei luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactiionare in crestere, recuperand cel mai amplu declin din ultima luna, inregistrat ieri, potrivit presei internationale.

Topul zonelor cu cele mai ieftine locuinte din Capitala

Cele mai ieftine locuinte din Capitala sunt situate in partea de sud a orasului, acestea au preturi incepand cu 18. 000 de euro pentru garsoniere, fiind si cele mai vandute unitati locative in prezent,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )