Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel mai scump produs comandat de Black Friday in Romania: a fost redus cu 10.000 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump produs comandat de Black Friday in Romania: a fost redus cu 10.000 de euro

Cea mai mare comanda inregistrata pana la momentul publicarii acestei stiri pe eMAG de Black Friday 2020 este un Ford Kuga, in valoare de 37. 100 de euro, redus de la 47. 150 de euro, anunta reprezentantii retailerului online. continuă pe Wall-Street Ro

KANTAR ROMANIA: 54% dintre romani vor cumpara cel putin un produs de Black Friday

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania, transmite un comunicat de presa.

Black Friday la eMAG: cea mai complexa comanda si cel mai scump produs deja vandut

In primele sapte ore de Black Friday, eMAG a ajuns la cateva cifre importante. De exemplu, se plateste mai mult ca niciodata cu cardul, iar oamenii aleg des livrarea la easybox. Potrivit.

Mai mult de jumatate dintre romani vor cumpara cel putin un produs de Black Friday. Topul magazinelor si produselor preferate

Mai mult de jumatate dintre romanii care au participat la un sondaj au declarat ca vor sa cumpere cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania.

Buget record de Black Friday: cat cheltuie romanii la eMAG si alte magazine in 2020

Mai mult ca sigur, romanii stiu ce inseamna Black Friday. Evenimentul implineste zece ani in 2020, iar eMAG are o campanie care simbolizeaza fix asta. Cu toate acestea, nu toti sunt dispusi.

Cel mai mare producator de camasi din Romania inchide majoritatea magazinelor

Compania Braiconf SA, cel mai mare producator de camasi din Romania, cu o traditie de 70 de ani pe piata, isi reconfigureaza strategia si inchide majoritatea magazinelor, in special cele din mall-uri, mai ales dupa ce unele centre comerciale au continuat sa ceara chirie in lockdown.

Ce se intampla cu Cinema City: cel mai mare operator de cinema din Romania a facut anuntul trist

In timp ce mall-urile din Romania raman deschise, chiar daca s-au inchis pietele, restaurantele si multe alte domenii de activitate, ultima lovitura a fost adresata amatorilor de.

Cumparaturi record de Black Friday. in Romania, numarul mediu de tranzactii este de 319 minut. 27% dintre plati au fost efectuate cu un card in rate

Volumele tranzactionate in Romania, de Black Friday au ajuns la aproape 169 de milioane de lei, la ora 11. Valoarea este un record, cu 62. 9% mai mult fata de anul trecut. Totodata, numarul mediu de tranzactii.

UniCredit lanseaza o campanie de Black Friday

UniCredit Romania lanseaza o campanie de Black Friday cu o oferta de cont curent si servicii atasate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe intreaga perioada contractuala pentru anumite operatiuni, pentru primii 3. 000 de clienti noi care acceseaza campania. in plus, in aceeasi zi urmeaza sa fie lansate campanii speciale pentru Creditul de Realizari Personale, cardurile de credit UniCreditCard Principal si Premium de la UniCredit Consumer Financing, precum si pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achizitia unei locuinte, conform unui comunicat trimis redactiei.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

Care sunt cele mai mari comenzi date de Black Friday 2020 la eMAG si din ce orase au fost facute

Dupa primele 4 ore de Black Friday 2020 la eMAG, valoarea totala a comenzilor a depasit 350 de milioane de lei, fiind vandute aproape 860. 000 de produse. Topul celor mai mari valori inregistrate pe o comanda este condus de catre cea plasata de o.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )