Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai mare ghetou din Romania este la Cluj. Romi din toata Europa au marsaluit pentru drepturile exilatilor de la Pata Rat

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare ghetou din Romania este la Cluj. Romi din toata Europa au marsaluit pentru drepturile exilatilor de la Pata Rat

Cel mai mare mars de solidaritate pentru romi din istoria Romaniei a avut loc vineri la Cluj-Napoca. Peste 500 de persoane si reprezentantii a aproape 20 de ONG-uri din tara, dar si din Ungaria, Belgia, Austria, Albania, Slovacia, Polonia, Macedonia si Spania au participat la evenimenul intitulat So Keres Europa Ce faci, Europa?!. continuă pe Adevărul

Cel mai mare oras din lume: Tokyo are cea mai mare populatie, in timp ce New York are cea mai mare suprafata

Cel mai mare oras din lume. Zonele urbane sunt intr-o continua evolutie, in special in tarile in curs de dezvoltare. Unele dintre ele au devenit atat de populate, incat au depasit inclusiv unele dintre cele mai mari tari din lume. Ca numar de locuitori, cel mai mare oras din lume este Tokyo, capitala Japoniei. in ceea ce priveste suprafata, cel mai mare oras din lume este New York.

IKEA, cel mai mare proprietar de paduri din Romania

Kea a cumparat cele 33. 600 de hectare de padure de la o firma suedeza, Greengold, condusa de fostii parteneri ai universitatii americane Harvard in Romania, si devine astfel cel mai mare proprietar de paduri din Romania.

Cea mai mare benzinarie din lume va fi administrata de Shell timp de 10 ani

Cea mai mare benzinarie din lume, Berchem, cu o capacitate de 260 de milioane de litri/an, va fi administrata de Shell Luxembourgeoise dupa ce Guvernul din Luxemburg a reinnoit contractul pentru inca 10 ani.

Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare

Proiectul Manhattan a fost proiectul de dezvoltare a primei arme nucleare in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, de catre Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si Canada. Radacinile proiectului se afla in temerile oamenilor de stiinta ai anilor 1930 ca Germania Nazista investiga ea insasi posibilitatea producerii armelor nucleare. Nascut dintr-un mic program de [] Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IKEA a devenit cel mai mare proprietar de padure din Romania: Ne faciliteaza accesul la materie prima lemnoasa administrata sustenabil

Ikea a cumparat 33. 600 de hectare de padure din Romania, fiind prima achizitie de acest fel facuta la nivel mondial. Ikea Group a decis sa investeasca in operatiuni forestiere. Aceasta decizie ne faciliteaza.

Filme de week-end in Parcul Rozelor din Timisoara, pe cel mai mare ecran gonflabil din Romania

La Teatrul de vara din Parcul Rozelor, continua proiectiile de filme care au inceput de marti in cadrul Caravanei Metropolis.

Muftiul Murat Iusuf, despre moscheea care se va construi la Bucuresti: Nu va fi cea mai mare moschee din Europa

Liderul comunitatii musulmane din Romania, muftiul Iusuf Murat, spune despre moscheea care se va ridica la Bucuresti ca nu va fi cea mai mare din Europa, ci ca va avea o capacitate de 1. 000 de persoane. in plus,.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: Lucrarile vor incepe in toamna

O cladirea ce va avea 155 de metri inaltime va fi construita la Timisoara si va fi cea mai inalta din Romania, depasind cu 18 mai mult decat Sky Tower din Bucuresti. Lucrarile vor demara in toamna,.

GALERIE FOTO. Ford Mustang Apollo, gata de ZBOR la cel mai mare show aviatic din SUA

EEA AirVenture Oshkosh este unul dintre primele zece cele mai mari show-uri aviatice din lume, iar evenimentul, organizat anual, este curtat, de multe ori, de catre producatori din afara industriei aeronautice, precum Ford.

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )