Libnet.ro
UNICEF

22:01

Cel mai tanar consilier local din Suceava, Marius Cernescu, si fetita lui au murit intr-un accident (FOTO)

B1 B1,
Cel mai tanar consilier local din Suceava, Marius Cernescu, si fetita lui au murit intr-un accident (FOTO)

Consilierul local Marius Cernescu ALDE Suceava), in varsta de 36 de ani, si fetita sa de 10 ani au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata, intre localitatile ialomitene Fetesti si. continuă pe B1

Un consilier local din Suceava si fiica sa de 10 ani au murit intr-un cumplit accident

Marius Cernescu, un consilier local din Suceava, si fiica sa in varsta de 10 ani, au murit, astazi, intr-un cumplit accident rutier produs intre localitatile Fetesti si Movila din Ialomita, in timp ce se intorceau de la mare.

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

FOTO Clujul are cel mai modern cimitir-parc din Romania. Cum lauda Emil Boc investitia de 11 milioane de euro

Campania de imagine a primarului Emil Boc este dusa uneori in derizoriu. Despre cel mai nou cimitir din oras, primarul scrie pe Facebook ca ar fi cel mai modern cimitir-parc din Romania.

Cel mai cunoscut activist de mediu din Bucovina a facut un anunt surprinzator

Activistul de mediul Daniel Bodnar a anuntat ca intentioneaza sa candideze independent pentru functia de primar al municipiului Radauti. Tanarul mai are la dispozitie doar patru zile pentru a strange semnaturile necesare si pentru a-si intocmi dosarul pentru candidatura.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Monica Anisie l-a demis din functie pe cel mai celebru cercetator roman

Controversatul ministru al Educatiei, Monica Anisie, a provocat, vineri seara, un nou scandal, hotarand sa il demita din functie pe cel mai titrat cercetator roman, parintele Laserului de la Magurele, Nicolae Zamfir. Acesta conducea, din 2004, din functia de director, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei. Demiterea lui a fost anuntata de Edupedu, care a scris de asemenea ca Anisie l-a numit in functia de director pe sindicalistul Nicolae Marginean, care a purtat in ultima luna o campanie virulenta impotriva lui Zamfir, scrie Digi24.

Charlie Chaplin si-a maltratat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care l-am intalnit

Celebrul Charlie Chaplin nu este chiar mieluselul pe care il stim de la televizor. in viata reala, actorul a facut dragoste cu peste 2000 de femei, a avut 4 sotii pe care le-a maltratat si si-a abandonat unii dintre copii. Charlie Chaplin si-a abuzat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care .

IULIAN DUMITRESCU, PRESEDINTELE PNL PRAHOVA: Vrem sa devirusam judetul de PSD, sa fie cel mai modern judet din Romania

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, astazi, dupa depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ), ca tinta aliantei PNL-USR-PLUS este devirusarea judetului de PSD si transformarea Prahovei in cel mai modern judet al tarii.

Adelina Pestritu, in cel mai ciudat costum de baie. Fanii au jignit-o: Zici ca esti bebelus cu pampers

Adelina Pestritu s-a fotografiat in costum de baie, dar reactiile celor care au vazut-o nu au fost chiar cele asteptate de frumoasa bruneta. Astfel, in cea mai recenta imagine postata pe contul ei de socializare, Adelina Pestritu apare intr-un costum de baie format din doua piese, cu diferite imprimeuri. Adelina Pestritu, in cel mai ciudat .

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )