Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Playtech Playtech,
Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 . continuă pe Playtech

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

Cel mai bine platiti actori de la Hollywood: pe primul loc s-a clasat actorul Dwayne Johnson cu venituri de 89,4 milioane de dolari

Dwayne The Rock Johnson a devenit cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv. Actorul a inregistrat venituri de 89,4 milioane de dolari.

Nicolas Cage, aproape falit! Pe ce a cheltuit averea de 150 de milioane de dolari

Cu o cariera in cinematografie de invidiat si cu o avere de sute de milioane de dolari, Nicolas Cage a ajuns acum sa fie aproape falit. Starul american, candva cel mai bine platit actor de la Hollywood, si-a cheltuit averea pe lucruri de-a dreptul incredibile. Nicolas Cage, in prag de faliment dupa investitii nechibzuite in .

Catalina Ponor a facut anuntul cel mare. Se marita! Cine este viitorul sot

Catalina Ponor, 32 de ani, este gata sa faca pasul cel mare. Fosta campioana olimpica a acceptat cererea in casatorie a lui Bogdan Jianu, 50 de ani, actor si regizor. Anuntul a fost facut de sportiva, pe pagina ei de Instagram. Catalina Ponor si Bogdan Jianu formeaza un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi .

Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Prin ce drama a trecut

Paul Diaconescu este noul concurent de la Ferma! Este de profesie actor si a jucat in mai multe seriale, dar a participat si la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Acum vrea sa faca istorie la emisiunea de la Pro TV si sa se distreze, mai ales ca a trecut printr-un moment foarte delicat, despre .

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma. A dat cel mai rapid KO, in doar opt secunde

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

Cine este, de fapt, Vulpita de la Husi. Femeia le-a scos peri albi satenilor

Dupa ce Veronica Stegaru a facut furori mai bine de jumatate de an, in atentia presei a aparut o noua Vulpita. Femeia este dintr-un sat de langa Husi si ii sunt aduse acuzatii grave de catre sateni. Cine este, de fapt, Mariana Vulpe?! Vulpita de la Husi le-a scos peri albi vecinilor in varsta de .

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

HOROSCOP. Zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Cine e stabil

Multe aspecte ale vietii amoroase de care avem parte pot fi influentate de astrologie. Spre exemplu, astrologia ne poate spune ce cauti intr-un partener sau cu ce zodii esti compatibil. Care sunt zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Unele semne, precum Berbecul, Sagetatorul si Varsatorul pun pret pe independenta si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )