Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Antena3 Antena3,
Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Generalul maior in rezerva Marin Lungu este cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, erou al Armatei Romane, supravietuitor al unui lagar nazist, decorat cu cele mai. continuă pe Antena3

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

Cel mai mare furnizor de carne de porc din lume cumpara doi producatori romani, Elit si Vericom

Compania Smithfield Food Inc, detinuta de grupul chinez WH, cel mai mare furnizor de carne de porc din lume, a anuntat ca va achizitiona doi producatori romani de carne, Elit si Vericom, potrivit Reuters.

incepe eXplore festival 12, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan si performance-ului din Romania si Estul Europei (P)

EXplore festival - Bucharest International Contemporary Dance Performance Festival, cel mai important eveniment de gen din Romania si Estul Europei incepe astazi, .

S-au pus cu americanii, iar acum Coreea de Nord plateste cel mai scump litru de benzina din lume

In Coreea de Nord pretul petrolului a crescut in ultimele luni, ajungand la circa 6,1-7 dolari litrul, potrivit digi24. ro. Scumpirea este efectul sanctiunilor internationale, in conditiile.

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,.

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe miercuri. Dintre activitatile editiei din acest an: atelier de chimie pentru copii, dezbatere pe tema vaccinurilor, program educational despre bani

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe a cincea editie in perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2017 in Bucuresti. Festivalul este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) si de Planeta Stiintei. Potrivit unui comunicat remis de organizatori, in cele cinci zile de festival vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare, ce vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra cu 3%, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )