Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

B1 B1,
Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,. continuă pe B1

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe miercuri. Dintre activitatile editiei din acest an: atelier de chimie pentru copii, dezbatere pe tema vaccinurilor, program educational despre bani

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe a cincea editie in perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2017 in Bucuresti. Festivalul este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) si de Planeta Stiintei. Potrivit unui comunicat remis de organizatori, in cele cinci zile de festival vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare, ce vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

Cel mai mare furnizor de carne de porc din lume cumpara doi producatori romani, Elit si Vericom

Compania Smithfield Food Inc, detinuta de grupul chinez WH, cel mai mare furnizor de carne de porc din lume, a anuntat ca va achizitiona doi producatori romani de carne, Elit si Vericom, potrivit Reuters.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

Simona Halep a vorbit despre cel mai mare VIS al sau

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre locul 1 in lume. Desi pana acum sportiva a spus ca nu este interesata sa ajunga lider mondial, de aceasta data Simona a vorbit deschis despre acest.

incepe cel mai mare targ de cariera pentru absolventi. Ce tip de angajati cauta companiile: flexibili, comunicativi si care se adapteaza usor

Absolventii de studii superioare aflati in cautarea unui loc de munca au sanse mari sa-si gaseasca un job la targul Angajatori de Top, editia de toamna, unde peste 180 de companii vin cu oferte. Acestea ii vizeaza atat pe tinerii fara experienta in campul muncii cat si pe cei deja specializati sau care vizeaza ocuparea unor functii de conducere in companii.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

S-A TERMINAT! Cel mai ravnit BURLAC din Romania s-a insurat (FOTO)

Alex Erbasu s-a casatorit, sambata, cu aleasa inimii sale, Andra Iacob, model de profesie. La Starea Civila au fost prezenti doar apropiatii cuplului si familia, informeaza Cancan. Cel mai cunoscut.

Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE, insa avansul economiei este realizat de putin peste 6. 500 de companii din cele 640. 000 care functioneaza in Romania,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )