Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai tare anunt din 2015. Simona Halep spune cand va deveni mama

Antena3 Antena3,
Cel mai tare anunt din 2015. Simona Halep spune cand va deveni mama

Simona Halep incheie cel mai bun an din cariera, in care a terminat pe locul doi in clasamentul WTA, insa se gandeste deja la momentul retragerii din activitate. Sportiva noastra a dezvaluit data la care vrea sa se. continuă pe Antena3

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

Bleacher Report: In loc sa faca un pas inainte in 2015, Simona Halep a facut unul inapoi - Cum poate sa castige un Grand Slam in 2016: Sa fie agresiva atunci cand conteaza cu adevarat

Dupa un an in care a castigat Indian Wells cel mai important turneu din cariera - de pana acum) si a jucat semifinale la US Open, Simona Halep este criticata de jurnalistii americani de la Bleacher Report. Acestia sustin ca Simona a facut un pas inapoi in acest an, desi asteptarile erau altele de la numarul doi mondial. Poate sa fie agresiva cu adevarat atunci cand conteaza? In caz contrar, risca sa devina un fel de Caroline Wozniacki a circuitului - adica fara titlu de Grand Slam castigat.

Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai nou film din seria Star Wars, a inregistrat un record de incasari, atingand pragul de un miliard de dolari in doar dupa saptamani de la lansare. Pelicula a avut, in al doilea weekend de la lansare, incasari de peste 286 de milioane de dolari in toata lumea, depasind duminica pragul de un miliard de dolari din incasari si atingand un nou record, anunta AFP.

Simona Halep, despre cea mai frumoasa amintire din 2015

Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru noul sezon competitional, primul turneu la care va lua startul urmand sa fie cel de la Brisbane. Cea mai frumoasa amintire din acest an este turneul de la Indian Wells, acolo unde am triumfat prin incredere si lupta, a precizat numarul doi WTA.

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015 / Partea I (ianuarie - iunie): Cuvantul anului, Refugiatii

Cuvantul anului in Germania a fost Refugiati. El a fost cel mai intens folosit si a provocat cea mai ampla dezbatere, in 2015, in contextul migratiei provocate de razboaiele din Orientul Mijlociu. Insa in afara de milionul de refugiati carora Mamma Merkel le-a deschis bratele, Germania s-a confruntat cu multe alte probleme, nationale si internationale, care au afectat nu doar segmente largi de populatie, ci si structuri institutionale, declansand mecanisme si legi noi. La finele anului 2015, la 70 de ani de la incheierea celui de-al doilea Razboi, economia Germaniei duduie si locomotiva Europei trage euro dupa ea.

Care a fost cel mai vizionat film din Romania in 2015

Furios si iute 7 este liderul Topului 10 al filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Ministerul de Interne: Cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani

Craciunul din acest an a fost cel mai sigur si cel mai linistit din ultimii cinci ani, a afirmat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, comisar de politie Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa referitoare la modul in care s-a asigurat ordinea publica in aceasta perioada, prin aplicarea Planului de masuri Sarbatori de iarna in siguranta.

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Cel mai gras om din lume a murit, in urma unui infarct, la varsta de 38 de ani. Andres Moreno, care cantarea 444 de kilograme, a murit in dimineata Craciunului, in timp ce era transportat la.

Top 10: cele mai bune seriale din 2015. Game of Thrones nu prinde podiumul

Peste 400 de seriale au fost difuzate anul acesta de televiziunile americane. Cititi in continuare care dintre acestea s-au plasat in top 10, pe baza evaluarilor facute de critici si citate de Metacritic .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )