Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Playtech Playtech,
Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Pentru ca produsele acompaniate de superlative absolute se vand mai bine, LG a anuntat cel mai usor ultrabook din toate timpurile. Desi cei de la LG s-ar putea sa nu fie primii care va vin in minte atunci cand vorbiti de sisteme portabile cu specificatii impresionante, cea mai recenta lansare a lor ar putea reprezenta []. continuă pe Playtech

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350, a avut primul zbor comercial astazi. Compania aeriana Qatar Airways a efectuat o cursa coemrciala din Doha, cu destinatia Frankfurt, Germania, anunta AP. Noul apa.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

Inflatia, la cel mai SCAZUT nivel din ultimele doua DECENII. Ce masuri a adoptat BNR

Romania a incheiat anul 2014 cu cea mai mica inflatie din 1970 incoace, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Masurile Bancii Nationale si cele adoptate in Economie au dus inflatia in 2014.

Inflatia, la cel mai SCAZUT nivel din ultimele patru DECENII. Ce masuri a adoptat BNR

Romania a incheiat anul 2014 cu cea mai mica inflatie din 1970 incoace, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Masurile Bancii Nationale si cele adoptate in Economie au dus inflatia in 2014.

Faze Tari: Cum arata femeia cu cei mai mari sani din lume. Poarta cupa Z la sutien si nu gaseste niciodata haine pe masura ei; Ai bea bere din testicule de balena? Costa 15 lei; O moneda de un cent valoreaza 2,6 milioane de dolari

Ce nebun! Si-a tatuat fasole pe chelie. A gasit o metoda cu totul neobisnuita pentru a face bani! Galezul Barry Kirk si-a tatuat mancarea favorita, fasolea. Ea transpira 10 litri pe zi. Viata ei este o continua lupta cu transpiratia! Britanica Vicki Mason pierde cateva ore pe zi ca sa ascunda efectele inimaginabile.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )