Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

B1 B1,
Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

Cel mai in varsta cetatean care a votat la alegerile parlamentare are 105 ani si e din localitatea Tudora, judetul Botosani. Se numeste Panait Mitel, este veteran de razboi si sustine ca a votat pentru bi. continuă pe B1

Cati ani are cel mai varstnic alegator din Romania. in fiecare dimineata se roaga pentru tara sa

Cel mai varstnic alegator din Romania este din judetul Botosani. Acesta are peste 100 de ani, este veteran de razboi si dupa 1990 si-a exercitat de fiecare data dreptul la vot.

Un batran de 105 ani din Botosani a votat la alegerile parlamentare: Se intampla multe necazuri, oameni judecati, nedreptatiti

Un botosanean de 105 ani a solicitat urna mobila pentru a-si exercita dreptul la vot. Badea Panait Miteleste din comuna Tudora, judetul Botosani este unul dintre cei mai in varsta votanti din tara. Batranul ajuns la aceasta venerabila varsta marturiseste ca a votat pentru imbunatatirea poporului si a tarii.

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

Dana Rogoz a primit cel mai emotionant mesaj. Ce i-a transmis magicianul Marian Ralea

La aproape 20 de ani de la momentul aparitiei pe micul ecran, Dana Rogoz ramane pentru unii Abramburica. Si astazi daca vorbesti de Dana, este imposibil sa nu ti-o aduci aminte, alaturi de marele actor Marian Rilea. De la debut si pana astazi, tanara actrita a reusit sa patrunda in inimile celor mici si celor .

Pianul Hermes cu 24 de rujuri. Cel mai luxos cadou de sarbatori

Am intrat in luna cadourilor, iar celebrul brand Hermes vine cu o surpriza pentru toti fanii. Mai exact, o cutie sub forma de pian ce contine 24 de rujuri. Este cel mai luxos cadou de sarbatori.

Cel mai sigur sistem de operare nu este Windows sau macOS: de ce este perfect pentru scoala online

In cursa pentru cel mai sigur sistem de operare, Windows si macOS se pare ca sunt departe de a face performanta. Mai ales daca iti trebuie un sistem pentru scoala online, ar fi bine sa.

Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Sudoku este un joc destul de vechi ce dateaza tocmai din 1979. Provine din Japonia si se traduce cifra unica. Este un joc de tip grila inspirat din problema celor 36 de ofiteri a lui Leonhard Euler si patratul latin. Scopul jocului este sa umpli o grila cu numere de la 1 la 9, unele .

Alegeri parlamentare 2020: Care sunt problemele cel mai frecvent semnalate

Problemele cel mai frecvent semnalate pe parcursul zilelor de sambata si duminica, la alegerile parlamentare 2020, au fost legate de dificultati la inscriere pentru utilizarea urnei speciale, dar si neintelegerea legislatiei electorale din perspectiva faptului ca alegatorii trebuie sa voteze in circumscriptia unde sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, potrivit Expert Forum. De asemenea, au fost facute mai multe sesizari legate de membri ai comisiilor electorale care nu purtau corespunzator masca de protectie.

IOHANNIS: Votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului, scrie Agerpres.

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )