Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai varstnic votant din Bihor a implinit 108 ani. Pe listele de alegatori din judet sunt 35 de persoane care au peste 100 ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai varstnic votant din Bihor a implinit 108 ani. Pe listele de alegatori din judet sunt 35 de persoane care au peste 100 ani

Cel mai varstnic alegator care a votat in Bihor are 108 ani si este un barbat din mediul rural. Potrivit datelor Biroului Electoral Judetean, in total, pe listele de alegatori se gasesc 35 de persoane care au peste 100 ani. continuă pe Adevărul

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

Alarmant. Pretul carnii de porc in Bulgaria e la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Pretul carnii de porc in Bulgaria a atins un nivel record. Este la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani. Autoritatile dau asigurari ca vor urmari cu atentie evolutiile. Fermierii spun ca majorarea.

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT ANUNTUL TRAGIC Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in.

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in Vrancea,a avut efectele devastatoare.

Cuprumin, cel mai bun pret din istoria companiei, la concentratul de cupru

CupruMin a obtinut cel mai bun pret pe tona de produs, in istoria companiei, la recent incheiata lic.

Cel mai scump crab din lume: cat a platit un comerciant japonez pentru un crustaceu

Un crab de zapada de cinci stele, a carui captura marcheaza startul sezonului de vanatoare a crabilor, a fost vandutpe 7 noiembrie la licitatia prefecturii Tottori, Japonia, pentru ametitoarea suma de 46. 000 de dolari, ceea ce il face cel mai scump crab din lume, relateaza CNN.

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,96%, cel mai mic nivel din ultimele 11 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Rona Hartner, marturisire cutremuratoare despre boala sa. Acela a fost momentul cel mai greu!

Dupa ce a invins cancerul la colon, Rona Hartner a facut marturisiri cutremuratoare despre boala sa. Artista a povestit prin ce a trecut si care a fost cel mai greu moment din toata experienta traita. Rona Hartner, marturisire cutremuratoare despre boala sa Rona Hartner 46 de ani) actrita de film, cantautoare, cantareata, compozitoare si textiera .

Georgeta Bumbac, apropiata a sefului PSD Constanta, este cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii: Ea incaseaza peste 5.500 de euro lunar ca membru in conducerile unor companii strategice de stat

Georgeta Bumbac, functionar in Ministerul Sanatatii din 2011, timp in care portofoliul a fost detinut de 11 ministri, aduna din consilii de administratie peste 5. 500 de euro pe luna, potrivit.

Cel mai viteaz croitoras din lume urca pe scena Teatrului Gulliver din Galati

Spectacolul are loc duminica, 10 noiembrie, de la ora 10,30, in sala mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati. Biletele costa 12 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )