Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai vechi tabel periodic din lume e un fel de minune a cercetarii

Playtech Playtech,
Cel mai vechi tabel periodic din lume e un fel de minune a cercetarii

Cel mai vechi tabel periodic al elementelor a fost descoperit intr-o universitate din Scotia, iar istoricul acestuia e destul de interesant. Tabelul periodic a fost descoperit intr-un laborator de. continuă pe Playtech

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

Cel mai popular canal de YouTube din Romnia, premiat de Google cu butonul de diamant

YouTube anunta acordarea primului buton de diamant in Romania, oferit canalelor care depasesc pragul de 10 milioane de abonati. LooLoo Kids este primul canal de YouTube din Romania si regiunea Europei Centrale si de Sud-Est care primeste aceasta distinctie. Canalul cu filmulete pentru copii a fost creat de doi antreprenori din Iasi. Vezi mai multe despre povestea LooLoo Kids si despre cum se fac afaceri din YouTube.

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,.

VIDEO Greva spontana la Rulmenti Barlad, cel mai mare angajator privat din judetul Vaslui

Aproape 1. 000 de muncitori de la Rulmenti Barlad, cel mai mare angajator privat din judetul Vaslui au intrerupt vineri, 18 ianuarie, activitatea, declansand o greva spontana.

Boo, cel mai dragut caine din lume, a murit la varsta de 12 ani

Boo, supranumit cel mai dragut caine din lume, a murit la varsta de 12 ani, au anuntat stapanii lui pe contul de Facebook urmarit de peste 16 milioane de utilizatori.

CERN vrea sa construiasca cel mai mare accelerator de particule din lume. Cat va costa si cand va fi pus in functiune

Poate cel mai important centru de teste stiintifice din lume, acceleratorul de particule Large Hadron Collider din Elvetia, este pregatit deja sa fie tras pe dreapta. Chiar daca acest lucru nu se va intampla in viitorul foarte apropiat, oamenii de stiinta de la CERN au pregatit deja schita succesorului sau.

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care romanii au uitat-o aproape complet

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care noi am uitat-o aproape complet este extrem de bogata in fier, continand mai mult fier chiar si decat spanacul si mai multa vitamina C decat lamaile si.

Cum arata cea mai LUNGA pisica din lume: Are 1,20 metri si este FAIMOASA pe retelele de socializare (FOTO)

Cea mai lunga pisica din lume are un metru si 20 de centimetri lungime! Pe langa faptul ca este foarte lunga, pisica este si foarte grea: are 14 kilograme. Omar, asa cum il cheama pe motanul portocali.

Cea mai populara bautura din lume, pe cale de disparitie. Noi efecte ale schimbarilorclimatice

Peste 60% dintre speciile salbatice de cafea sunt in pericol de disparitie, printre acestea aflandu-se si varietatile din care se prepara cea mai populara bautura din lume, au avertizat miercuri oamenii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )