Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani

România Liberă România Liberă,
Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani. Acesta a fost construit intre Oravita si Bazias, iar prima garnitura a pornit la drum pe 20 august 1854. La inceput a sustinut exporturile de carbune spre Europa occidentala, dar a atras si multi turisti, pentru ca strabatea un peisaj unic. Declinul acestei linii ferate a inceput odata cu ridicare hidrocentralei de la Portile de Fier, informeaza TVR. continuă pe România Liberă

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

FOTO. Top cel mai bine platite fotomodele din lume

Brazilianca Gisele Bundchen este, pentru cel de-al optulea an consecutiv, cel mai bine platit top-model din lume, conform clasamentului publicat de revista americana Forbes.

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume. Nu o sa ghicesti cati ani are

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Un fost profesor japonez, care a prins ambele razboaie mondiale, este declarat cel mai in varsta barbat din lume

Un cetatean japonez a fost recunoscut, miercuri, ca fiind cel mai batran barbat din lume, cu o varsta de 111 ani, informeaza AFP. Sakari Momoi foto), un fost profesor si director de scoala, nascut la data de.

Cel mai bun taiertor de lemne din Romania este un bihorean

A dovedit ca are forta, abilitate, precizie si concentrare. Este voorba despre bihoreanul Csongor Nagy care s-a dovedit a fi cel mai bun taietor de lemne de la Campionatul National al Taietorilor de Lemne, desfasurat la Arad.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Jason Statham considerat cel mai barbat dintre barbati!

Intr-un sondaj realizat de revista Mens Fitness, Jason Statham a fost votat drept cel mai barbat dintre barbatii din Marea Britanie. La polul opus se afla Printul William si Simon Cowell, care au obtinut doar 1% din voturile exprimate in sondajul de opinie.

Dan Voiculescu, mesaj pentru Adrian Nastase: Traim intr-o dictatura care se apropie de final, vor fi multe de construit in tara noastra

Dan Voiculescu i-a transmis joi un mesaj lui Adrian Nastase, la putin timp dupa eliberarea acestuia din penitenciarul Jilava, afirmand ca dictatura se apropie de final si, dupa aceea, vor fi multe de construit in tara noastra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )