Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decese sunt provocate de arme

Hotnews Hotnews,
 Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decese sunt provocate de arme

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider. continuă pe Hotnews

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decesele prin violenta sunt provocate de arme de foc

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

San Pedro Sula din Honduras, cel mai violent oras din lume: in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100.000 de locuitori

San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, potrivit unui top realizat de Business Insider. in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori. in cel mai violent oras din lume.

Cel mai friguros oras din lume! Cum traiesc oamenii la aproape -68 de grade!

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai friguros loc de pe Pamant? Ei bine, iata care este oraselul in care temperaturile scad pana la aproape -68 de grade Celsius! .

Ei sunt cei mai bogati artisti din lume! Iata ce averi fabuloase au!

Madonna se afla pe locul 1 al topului celor mai bogati artisti din intreaga lume, cu o avere de 800 de milioane de dolari! Este urmata indeaproape de Dir Paul McCartney si Dr. Dre! .

VIDEO Romanii ar putea avea parte de cel mai rece Revelion din ultimii 50 de ani. Cum a accentuat racirea Efectul Albedo

Am scapat de viscol, insa iarna continua sa-si arate cea mai urata fata a ei. Ninsoarea a fost inlocuita de un ger naprasnic venit de la Polul Nord, care va continua sa inghete tot ce intalneste in cale in urmatoarele 3 zile.

Utile: Cel mai consumat aliment din aceasta perioada este cancerigen; Cinci ceaiuri care topesc grasimea de pe burta si scad pofta de mancare; Cum iti dai seama daca ai sindromul ovarului polichistic

Iata de ce nu-ti mai trece raceala! In timp ce unele episoade de raceala trec cu ceaiuri calde in cateva zile, altele par sa se agraveze. Ceea ce nu stii este. Motive bune sa bei ceai de turmeric cat mai des. Frigul de afara te-ndeamna sa bei un ceai cald? Ce-ar fi daca ai opta pentru unul aromat, mai putin.

CURS VALUTAR. Cel mai slab leu din ultimele noua luni

Moneda nationala s-a depreciat, marti, atat fata de cea europeana, cat si fata de valuta americana. Banca Nationala a Romaniei BNR) a stabilit un curs de 4,4834 lei pentru un euro, fata de 4,4744, cat a fost in sedinta anterioara.

-32 de grade Celsius la intorsura Buzaului. Cel mai geros Revelion din ultimii 50 de ani

Minima nationala a acestei ierni, de minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in noaptea de Anul Nou la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc si la Brasov au fost minus 29 de grade Celsius. Acesta a fost cel mai geros Revelion din 1961 incoace.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din 2014, in viziunea revistei World Soccer

Atacantul portughez este considerat cel mai bun fotbalist din anul 2014, in opinia celor de la revista World Soccer. Cristiano Ronaldo este urmat de portarul german Manuel Neuer si de atacantul argentinian Lionel Messi.

The Telegraph: 2014, unul dintre cei mai buni ani din istorie

Anul 2014 se poate numi anul Ebola si anul Statului Islamic, dar de fapt, in mod obiectiv, a fost probabil cel mai bun an din istorie. In cazul razboaielor, spre exemplu, vietile noastre sunt acum mult mai linistite decat in orice moment cunoscut pentru specia umana, scrie The Telegraph.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )