Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Filipine: Taifunul Haiyan, cel mai violent din lume in acest an, a lasat in urma 1.200 de morti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Filipine: Taifunul Haiyan, cel mai violent din lume in acest an, a lasat in urma 1.200 de morti

Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea precisa a victimelor provocate de aceasta furtuna, a declarat pentru AFP secretarul general al Crucii Rosii filipineze, Gwendolyn Pang. Supertaifunul Haiyan a provocat probabil moartea a sute de persoane intr-un oras din Filipine, cel mai afectat de furtuna, a declarat sambata si un ministru filipinez care s-a deplasat la fata locului. continuă pe Hotnews

Presedintele CE propune acordarea unui ajutor de urgenta pentru Filipine

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene CE), a propus astazi acordarea unui ajutor de urgenta pentru Filipine, tara care a fost lovita vineri si sambata de taifunul Haiyan, cel mai violent din istoria tarii, informeaza AFP.

Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea .

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

Taifunul Haiyan a atins coastele Filipinelor

Taifunul Haiyan, considerat ca fiind cel mai violent din acest an, a atins in aceasta dimineata coastele Filipinelor, cu rafale de vant care ating 200 de kilometri pe ora, a anuntat agentia de meteorologie filipineza, informeaza AFP.

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din.

VIDEO Taifunul Haiyan a atins coastele Filipinelor

Taifunul Haiyan, cel mai puternic ciclon tropical din acest an, cu rafale de pana la 235 de kilometri pe ora, a ajuns vineri dimineata deasupra tarmurilor din Filipine, informeaza BBC.

SUPER-FURTUNA Haiyan a adus DEZASTRUL in Filipine. Taifunul loveste cu rafale de vant de 380 km/h

Super taifunul Haiyan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia.

FOTO Bilantul taifunului Haiyan depaseste o suta de morti in Filipine

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de AFP.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele. 125.000 de persoane au fost evacuate.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele, la ora locala 04. Scolile si birourile au fost inchise in calea furtunii si mii de oameni au fost evacuati din calea dezastrului. Potrivit ultimelor informatii, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai multe companii aeriene au anulat sute de zboruri. Meteorologii spun ca ar putea fi vorba despre cea ai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Filipinelor, din ultima o suta de ani potrivit .

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele, la ora locala 04. Scolile si birourile au fost inchise in calea furtunii si mii de oameni au fost evacuati din calea dezastrului. Meteorologii spun ca ar putea fi vorba despre cea ai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Filipinelor, din ultima o suta de ani potrivit BBCNEws. Taifunul a venit cu ploi toretiale si vant puternic ce poate ajunge la rafale peste 200 de kilometri la ora. Regiunea deja se lupta cu efectele cutremurului de 7,3 grade .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )