Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel putin 100.000 de protestatari s-au strans din nou la Minsk

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 100.000 de protestatari s-au strans din nou la Minsk

Cel putin 100. 000 de manifestanti antiguvern s-au strans in centrul orasului Minsk, duminica, iar politia a arestat aproximativ 250 de persoane, relateaza Reuters si AFP, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

INTERVIU Medicul Gindrovel Dumitra: Lipsa medicilor scolari - principala problema. Anul scolar ar fi trebuit sa inceapa cu cel putin un asistent medical in fiecare scoala din tara

Elevii si prescolarii nu mai sunt obligati sa duca cu totii aviz epidemiologic de la medic la inceperea noului an scolar, ci doar prescolarii si elevii care incep un nou ciclu de invatamant - gradinita, clasa I la scoala sau liceul. Decizia vine dupa o balbaiala de cateva zile a autoritatilor si la presiunea medicilor de familie, care au atras atentia ca aproape 3 milioane de copii si parintii lor ar fi urmat sa treaca prin cabinete in doar cateva zile, in plina pandemie. Cum s-a ajuns insa aici? Cea mai mare problema o reprezinta de departe lipsa medicilor scolari, care ar fi trebuit in mod normal sa faca triajul epidemiologic in scoli, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, unul dintre cei mai cunoscuti medici de familie din Romania.

Trei profesori de la o scoala gimnaziala din Bucuresti, testati pozitiv pentru COVID-19. Cursurile vor incepe online pentru cel putin 14 zile (VIDEO)

Trei profesori de la Scoala Gimnaziala I. Duca din Capitala sunt infectati cu noul coronavirus. Din acest motiv, elevii incep scoala in scenariul rosu. Timp de cel putin 14 zile elevii vor invata.

Thailanda: O cafenea amenajata intr-un avion dezafectat ofera clientilor posiblitatea de a se simti din nou pasageri

Desi restrictiile impuse de pandemia de COVID-19 au limitat posibilitatea de deplasare in cazul a milioane de persoane de pe tot globul, thailandezii au gasit o modalitate de a se bucura din nou de experienta unei calatorii, servind o cafea la un local amenajat intr-un avion dezafectat, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Al-Qaida ii ameninta din nou pe jurnalistii de la Charlie Hebdo, dupa ce republicarea controversatelor caricaturi ale profetului Mahomed

Organizatia terorista Al-Qaida ameninta din nou publicatia franceza de satira Charlie Hebdo, la cinci ani dupa atacul asupra redactiei saptamanalului, in urma caruia 11 persoane au fost ucise.

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, in anumite conditii. Orban: Niciodata nu ne-am temut de adunari publice

Manifestatiile ar putea fi din nou permise, cu un numar limitat de persoane si cu respectarea unor reguli, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban. El a spus ca, odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, vor exista noi masuri de relaxare a unor restrictii.

Ludovic Orban: Romania va beneficia in urmatorii cel putin sapte ani, daca nu si mai mult, de oportunitati pe care nu le-a mai avut in ultima perioada

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca Romania este o tara din ce in ce mai atractiva pentru partenerii internationali. in al doilea rand, spune el, tara noastra va beneficia de finantare cum nu a .

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe .

Orban: Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile Manifestatiile vor fi din nou autorizate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca guvernul va aproba, luni, hotararea pentru prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, insa executivul va veni cu o noua relaxare a restrictiilor astfel incat se vor putea relua adunarile publice si manifestatiile de, cel mai probabil, 100 de persoane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )