Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

România Liberă România Liberă,
Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe . continuă pe România Liberă

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

18 scoli din Bucuresti raman inchise luni, iar elevii vor invata online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, a decis, joi, ca 18 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online, conform scenariului rosu.

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

Primele scoli din Bucuresti care se inchid inainte de a se deschide - E vorba despre un scenariu rosu

Doua scoli din Capitala se inchid chiar inainte de deschiderea anului scolar, avand in vedere ca ele incep cu un scenariu rosu, care se aplica in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Accident feroviar in Cehia: Cel putin 20 de persoane au fost ranite grav

Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma accidentului feroviar care a avut loc, miercuri, in Cehia. Mai multe persoane se afla in stare critica dupa ce o ganitura de pasageri s-a ciocnit cu un vehicul.

Trei profesori de la o scoala gimnaziala din Bucuresti, testati pozitiv pentru COVID-19. Cursurile vor incepe online pentru cel putin 14 zile (VIDEO)

Trei profesori de la Scoala Gimnaziala I. Duca din Capitala sunt infectati cu noul coronavirus. Din acest motiv, elevii incep scoala in scenariul rosu. Timp de cel putin 14 zile elevii vor invata.

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Fabulos! Cel mai lung concert din lume, inceput de 19 ani, continua si in pandemie. in ce an ar urma sa se incheie

Cel mai lung concert din lume,inceput in anul 2001, se desfasoara in Germania. Nici macar pandemia de COVID-19 nu i-a pus bete in roate. 639 de ani ar urma sa tina concertul, deci cortina ar urma s.

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )