Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel putin 14 morti in apropiere de Atena, in urma unor ploi diluviene

Adevărul Adevărul,
Cel putin 14 morti in apropiere de Atena, in urma unor ploi diluviene

Un torent de noroi - ca un tsunami - a devastat miercuri doua localitati de la periferia Atenei, in urma unor ploi torentiale, omorand cel putin 14 persoane, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cutremur cu magnitudinea 7,3 la granita dintre Iran si Irak. Cel putin sase morti si 50 de raniti

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 s-a produs duminica seara in vestul Iranului, in apropierea frontierei cu Irakul, cauzand pagube majore si cel putin sase morti.

Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin patru morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

SUA: Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala primara din California

Cel putin trei persoane au fost ucise si doi copii au fost raniti marti intr-un incident armat petrecut intr-o scoala primara din nordul Californiei, au afirmat autoritatile, precizand ca.

Un avion s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica. Sunt cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au murit, in Tanzania, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica, informeaza site-ul agentiei Reuters. Avionul, de.

UPDATE Cutremur puternic la granita dintre Iran si Irak: Cel putin 129 de morti

Cel putin 129 de oameni au murit in urma unui cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter care a avut loc duminica in apropierea frontierei dintre Iran si Irak, anunta AFP.

ATAC ARMAT intr-o scoala din SUA: Cel putin 5 VICTIME (VIDEO)

Atac armat la o scoala din California, din SUA! Conform primelor informatii oferite de presa locala, cel putin 3 morti, printre care si atacatorul, au fost gasiti la fata locului. in plus, alti doi.

Cel putin 328 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

ACTUALIZARE 11:55 Bilantul victimelor a crescut la cel putin 328 de morti Bilantul victimelor cutremurului de la frontiera iraniano-irakiana a ajuns la cel putin 328 de morti, potrivit agentie iraniene de stat Irna, scrie The Associated Press. Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

Cel putin 145 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )