Libnet.ro
UNICEF

12:45

SUA: Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala primara din California

Antena3 Antena3,
SUA: Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala primara din California

Cel putin trei persoane au fost ucise si doi copii au fost raniti marti intr-un incident armat petrecut intr-o scoala primara din nordul Californiei, au afirmat autoritatile, precizand ca. continuă pe Antena3

Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin trei morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

VIDEO Cel putin patru morti intr-un incident armat la o scoala din California. Atacatorul a fost ucis de politie

Cel putin patru persoane au murit in urma unui atac armat la o scoala din nordul Californiei. Atacatorul a fost ucis de politie, anunta presa locala.

SUA: Incident armat la o scoala primara din California soldat cu cel putin trei decese

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multi copii au fost raniti marti in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unei scoli primare din California, relateaza Reuters.

ATAC ARMAT intr-o scoala din SUA: Cel putin 5 VICTIME (VIDEO)

Atac armat la o scoala din California, din SUA! Conform primelor informatii oferite de presa locala, cel putin 3 morti, printre care si atacatorul, au fost gasiti la fata locului. in plus, alti doi.

Cutremur cu magnitudinea 7,3 la granita dintre Iran si Irak. Cel putin sase morti si 50 de raniti

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 s-a produs duminica seara in vestul Iranului, in apropierea frontierei cu Irakul, cauzand pagube majore si cel putin sase morti.

VIDEO Incident armat intr-o scoala din SUA. Cel putin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

Cel putin cinci persoane au fost ucise in urma unui incident armat produs marti intr-o scoala primara situata in nordul statului american California, anunta autoritatile, precizand ca autorul atacului este si el mort.

Cel putin 328 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

ACTUALIZARE 11:55 Bilantul victimelor a crescut la cel putin 328 de morti Bilantul victimelor cutremurului de la frontiera iraniano-irakiana a ajuns la cel putin 328 de morti, potrivit agentie iraniene de stat Irna, scrie The Associated Press. Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

Un tren a luat foc dupa ce a deraiat intr-o rapa. Sunt cel putin 33 de morti si 30 de raniti

Cel putin 33 de persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 30 au fost ranite, in urma unui accident feroviar care s-a produs in sudul Republicii Democrate Congo, relateaza postul radio Okapi,.

Cel putin 145 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )