Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin 15 britanici sunt printre cele 38 de persoane ucise in atacul comis in Tunisia

B1 B1,
Cel putin 15 britanici sunt printre cele 38 de persoane ucise in atacul comis in Tunisia

Guvernul englez a anuntat ca intre cele 38 de persoane ucise in atentatul din statiunea tunisiana Sousse sunt cel putin 15 britanici, iar bilantul ar putea creste, informeaza AFP, citata de Agerpres. Tobias. continuă pe B1

Cel putin 13 morti, dupa o explozie la o moschee din Kuweit

Cel putin 13 persoane au fost ucise si mai multe ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri, relateaza Bloomberg.

Atac terorist la doua hoteluri pline cu turisti din Tunisia. Reuters: Cel putin 27 persoane au fost ucise

Un atac terorist a avut loc vineri la doua hoteluri din orasul tunisian de coasta Sousse, informeaza BBC News. Potrivit Reuters, care citeaza ministerul tunisian de Interne, cel putin 27 persoane au fost ucise in.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Dosarul nuclear iranian: Cel putin trei conditii indispensabile pentru un acord

Seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, a declarat sambata, la sosirea sa la Viena pentru negocierile in problema nucleara iraniana, ca sunt cel putin trei conditii indispensabile pentru obtinerea unui acord in acest dosar .

Masacru in orasul sirian Kobane. Jihadistii din gruparea Statul Islamic au ucis cel putin 120 de civili

Cel putin 120 de civili au fost ucisi de catre gruparea Statul Islamic la Kobane dupa ce au lansat joi un atac surpriza asupra orasului sirian kurd aflat la granita cu Turcia, au informat Observatorul Sirian .

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

GALERIE FOTO. ATENTAT TERORIST in TUNISIA. Cel putin 27 de oameni au murit. Un terorist a fost impuscat

Persoane inarmate au atacat, vineri, doua hoteluri din statiunea tunisiana Sousse, frecventata de turisti britanici, provocand moartea a sapte persoane.

Cata incredere au cetatenii lumii in Obama: Rusii il urasc cel mai mult, francezii ii sunt printre cei mai favorabili.

Imaginea presedintelui Barack Obama in afara granitelor SUA este majoritar pozitiva, cu o medie de 65% incredere in politica sa externa, o medie mult mai mare decat a predecesorului sau, George W. Bush, arata un sondaj recent realizat de Institutul american Pew Research Center.

Alina Gorghiu, acuzata de plagiat. 7EST: Cel putin 20 de pagini ale volumului Medierea - oxigen pentru o societate moderna, copiate cuvant cu cuvant din alte lucrari stiintifice

Alina Gorghiu a fost acuzata de plagiat, jurnalistii de la 7est. ro sustinand ca o carte coordonata de liderul PNL contine mai multe fragmente preluate cuvant cu cuvant, fara a fi indicate sursele. Liderup PNL.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )