Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel putin 16 raniti in Iran, in urma unui cutremur cu magnitudine de 5,6

Antena3 Antena3,
Cel putin 16 raniti in Iran, in urma unui cutremur cu magnitudine de 5,6

Un cutremur cu magnitudine de 5,6 grade a zguduit miercuri dupa-amiaza doua orase din vestul Iranului, provocand 16 raniti, potrivit unui institut de cercetare al Semilunei Rosii Iraniene, citat de. continuă pe Antena3

UPDATE. Cel putin 16 raniti in urma unui Cutremur de 5,6 grade la granita dintre Iran si Irak

Un cutremur cu magnitudinea de moment de 5,5 grade a avut loc, miercuri dupa-amiaza, in sud-vestul Iranului, in apropierea frontierei cu Irakul, anunta Institutul american de Geofizica.

Cel putin 12 raniti in urma unei explozii in centrul orasului Cairo

Cel putin 12 oameni au fost raniti de o explozie care a avut loc in apropiere de inalta Curte de Justitie din centrul capitalei egiptene. Cei mai multi au fost raniti usor. Echipele antitero au imprejmuit.

Egipt: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii in centrul orasului Cairo

Cel putin 12 persoane au fost ranite, marti seara, in urma producerii unei explozii in centrul Cairo, a anuntat Ministerul Sanatatii din Egipt. O bomba a explodat cu putin timp inainte de miezul noptii.

Cairo: Cel putin 12 raniti in urma unei explozii

O explozie care a avut loc marti seara in centrul orasului Cairo, a dus la ranirea a cel putin 12 persoane, a anuntat Ministerul Sanatatii din Egipt.

Psihiatrul Florin Tudose, seful Clinicii de psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, a murit in urma unui infarct

Cunoscutul psihiatru Florin Tudose, seful Clinicii de psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti si profesor universitar, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, in urma unui infarct, anunta Realitatea Tv. Florin Tudose a murit duminica dupa-amiaza in zona unei piete agroalimentare din localitatea Cosereni, judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina, la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi, anunta Mediafax. Tudose era invitat permanent Realitatea TV la emisiunea Canapeaua electorala, unde analiza profilul candidatilor la presedintie.

Psihiatrul Florin Tudose a murit in urma unui stop cardio-respirator

Unul dintre cei mai cunoscuti psihiatri din Romania, Florin Tudose, a murit duminica, in urma unui stop cardio-respirator. Acesta avea 62 de ani. , in zona unei piete agroalimentare din localitatea Cosereni,.

Productivitatea muncii ar putea creste cu cel putin 35% in companiile care implementeaza o solutie ERP

Productivitatea muncii intr-o companie ar putea creste cu cel putin 35%, pe durata unui an, dupa implementarea unui sistem de planificare a resurselor intreprinderii, conform estimarilor SoftOne Romania.

Cel putin 22 de morti, in trei atentate la Bagdad. Atacurile ar fi comise de gruparea Stat islamic

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, informeaza AFP, potrivit.

NEPAL: Cel putin 17 alpinisti au murit in Masivul Himalaya

Cel putin 17 alpinisti, majoritatea fiind turisti polonezi, canadieni, israelieni si indieni, au murit in ultimele zile in Muntii Himalaya din cauza conditiilor meteo nefavorabile, relateaza BBC .

Atentat cu masina-capcana la Bagdad. Cel putin 21 de persoane au murit

Update 23. 30 - Cel putin 21 persoane, intre care un deputat siit, au fost ucise intr-un atentat cu masina-capcana comis marti intr-un cartier siit din Bagdad, anunta surse medicale citate de AFP, potrivit Med.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )