Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel putin 21 de morti si zeci de disparuti in Myanmar, dupa rasturnarea unui feribot

România Liberă România Liberă,
Cel putin 21 de morti si zeci de disparuti in Myanmar, dupa rasturnarea unui feribot

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, dupa ce feriborul cu doua punti, aglomerat, la bordul caruia se aflau a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului. continuă pe România Liberă

Un feribot s-a rasturnat in nord-vestul Myanmarului: Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost date disparute

Un feribot cu doua punti a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului, cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, in urma accidentului, informeaza AP, citand.

EXPLOZIE puternica la un Mall din Rusia. O persoana a murit, 13 au fost ranite grav. Cel putin 300 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

O persona a murit si cel putin 13 au fost ranite grav dupa o explozie puternica produsa in urma cu cateva minute la un centru comercial din orasul Kazan, Rusia. Alte cel putin 300 de persoane au fost.

Tulcea: Un microbuz in care se aflau zece persoane s-a izbit de un copac. Cel putin sapte oameni au fost raniti

Un accident rutier a avut loc joi dimineata in judetul Tulcea, pe drumul judetean 222, informeaza B1 TV. Un microbuz in care se afla zece persoane s-a izbit de un copac dupa ce soferul a pierdut controlul.

Pacificul de Sud: Cel putin cinci persoane au murit dupa trecerea ciclonului tropical Pam (VIDEO)

Numeroase insule din Pacificul de Sud sunt afectate de ciclonul tropical Pam insotit de rafale puternice de vant, ploi torentiale si o mare agitata. Cel putin cinci persoane au murit in acesta regiune,.

Putin, din nou tata? Reactia Kremlinului, dupa ce Alina Kabaeva a nascut

Vladimir Putin ar fi tatal unei fetite nascute de Alina Kabaeva intr-o clinica din cantonul elvetian Ticino, scrie presa elvetiana, relateaza cotidianul regional Tribune de la Geneve TDG) in pagina.

Premierul Poloniei: UE se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece

Uniunea Europeana se confrunta cu cel mai mare risc de securitate de dupa sfarsitul Razboiului Rece, afirma premierul Poloniei, Ewa Kopacz, citata de postul public TVP. Europa se confrunta cu cea mai mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )