Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pacificul de Sud: Cel putin cinci persoane au murit dupa trecerea ciclonului tropical Pam (VIDEO)

B1 B1,
Pacificul de Sud: Cel putin cinci persoane au murit dupa trecerea ciclonului tropical Pam (VIDEO)

Numeroase insule din Pacificul de Sud sunt afectate de ciclonul tropical Pam insotit de rafale puternice de vant, ploi torentiale si o mare agitata. Cel putin cinci persoane au murit in acesta regiune,. continuă pe B1

Un feribot s-a rasturnat in nord-vestul Myanmarului: Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost date disparute

Un feribot cu doua punti a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului, cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, in urma accidentului, informeaza AP, citand.

Cladire prabusita in Bangladesh. CINCI oameni au murit. ZECI de muncitori sunt inca prinsi sub daramaturi

Cel putin cinci persoane au murit si ale cateva zeci au fost date disparute dupa prabusirea partiala a unui depozit de ciment in Bangladesh, scrie BBC, care citeaza surse din politia locala. Potrivit BBC,.

EXPLOZIE puternica la un Mall din Rusia. O persoana a murit, 13 au fost ranite grav. Cel putin 300 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

O persona a murit si cel putin 13 au fost ranite grav dupa o explozie puternica produsa in urma cu cateva minute la un centru comercial din orasul Kazan, Rusia. Alte cel putin 300 de persoane au fost.

Cel putin 21 de morti si zeci de disparuti in Myanmar, dupa rasturnarea unui feribot

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, dupa ce feriborul cu doua punti, aglomerat, la bordul caruia se aflau a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului.

Arhipelagul Vanatu, devastat de ciclonul tropical Pam

Cel putin cinci persoane au murit sambata in Pacificul de Sud, o regiune afectata dur de ciclonul tropical Pam, iar bilantul acestei furtuni, considerate una dintre cele mai puternice inregistrate in ultima perioada, ar putea creste, relateaza DPA.

VIDEO Arhipelagul Vanatu, devastat de ciclonul tropical Pam

Cel putin cinci persoane au murit sambata in Pacificul de Sud, o regiune afectata dur de ciclonul tropical Pam, iar bilantul acestei furtuni, considerate una dintre cele mai puternice inregistrate in ultima perioada, ar putea creste, relateaza DPA.

Bilant provizoriu la incendiul din Kazan: cinci morti, 55 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit in incendiul din orasul Kazan din estul Rusiei, iar alti 55 de oameni au fost raniti.

Tulcea: Un microbuz in care se aflau zece persoane s-a izbit de un copac. Cel putin sapte oameni au fost raniti

Un accident rutier a avut loc joi dimineata in judetul Tulcea, pe drumul judetean 222, informeaza B1 TV. Un microbuz in care se afla zece persoane s-a izbit de un copac dupa ce soferul a pierdut controlul.

Sapte oameni au murit, dupa ce un elicopter militar s-a prabusit in Serbia

O tragedie s-a produs nu departe de granitele noastre, in Serbia. Un elicopter militar care ducea la spital un bebelus de numai cinci zile s-a prabusit in apropiere de Belgrad. Sapte oameni au murit in accident.

Patronul hotelului Unirea din Focsani, retinut de procurorii DIICOT Vaslui. Alte cinci persoane au ajuns dupa gratii in cazul afacerilor cu firme fantoma

In urma audierilor maraton desfasurate pe parcursul noptii, procurorii DIICOT Vaslui au dispus retinerea pentru 24 de ore omului de afaceri din Focsani, Vasile Bogdan, patronul Hotelului Unirea din Focsani.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )