Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, aseara, in Hong Kong, au anuntat in diminieata aceasta autoritatile, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

China: Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong.

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, luni seara, in Hong Kong, au anuntat marti autoritatile, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs luni, in jurul orei locale 20. 20, cand o nava care facea legatura intre Hong Kong si insula Lamma, situata la circa trei kilometri, a acrosat un vas care transporta angajati ai companiei de electricitate si membri ai familiilor acestora. Peste 120 de persoane se aflau la bordul vaporului lovit, .

Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, luni seara, in Hong Kong, au anuntat marti autoritatile.

Bistrita-Nasaud. Doua persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN17C

Doua persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 17 C in zona Dealul Dumitrei, judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce o masina in care se aflau s-a izbit de un copac,.

Irak. Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte 33 ranite intr-o serie de atentate comise duminica

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte 33 ranite intr-o serie de atentate comise duminica in Irak, au anuntat surse medicale si din domeniul securitatii, relateaza AFP. Atacul cel mai.

Cel putin sase persoane au murit in bombardamente lansate asupra unor provincii din Siria

Armata siriana a bombardat in forta luni regiunile Deraa si Homs, in sudul si centrul tarii, provocand moartea a cel putin sase persoane si efectua raiduri constante asupra cartierelor rebele ale orasului Alep, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Hong Kong: Cel putin opt morti dupa ciocnirea unui feribot cu o alta ambarcatiune

Cel putin opt persoane au murit dupa ce un feribot s-a ciocnit cu o alta ambarcatiune in apropiere de insla Lamma, langa Hong Kong, anunta BBC. Pe unul dintre vase se aflau 124 de pasageri. Echipele de.

Austria. Sase persoane au murit intr-un accident aviatic

Sase persoane au murit duminica in Austria, dupa prabusirea unui avion de agrement de mici dimensiuni cu opt persoane la bord intr-o zona alpina din regiunea Tirolului, a anuntat politia locala, relateaza.

Focuri de arma la un colegiu din Nigeria: Cel putin 26 de studenti au fost ucisi

Un grup de necunoscuti a deschis focul asupra unui camin de studenti din nord-estul Nigeriei, iar cel putin 26 de studenti au fost impuscati mortal. Tragedia s-a produs in cursul noptii de luni spre marti la.

Hugo Chavez se declara vindecat de cancer si pregatit sa guverneze cel putin pana in 2019.

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, care candideaza la 7 octombrie pentru un nou mandat de sase ani, s-a declarat din nou, sambata, vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019, intr-un interviu acordat in cursul unui eveniment de campanie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Cred ca da, ma simt foarte foarte bine, a raspuns Chavez cand a fost intrebat daca s-a vindecat total, intr-un camion care circula printre mii de sutinatori la Guarenas, un oras la est de .

Cornel Dinu si-a neglijat tratamentul, este deshidratat si ramane internat cel putin pana luni

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )