Libnet.ro
UNICEF

13:00

Focuri de arma la un colegiu din Nigeria: Cel putin 26 de studenti au fost ucisi

Antena3 Antena3,
Focuri de arma la un colegiu din Nigeria: Cel putin 26 de studenti au fost ucisi

Un grup de necunoscuti a deschis focul asupra unui camin de studenti din nord-estul Nigeriei, iar cel putin 26 de studenti au fost impuscati mortal. Tragedia s-a produs in cursul noptii de luni spre marti la. continuă pe Antena3

Atac armat in Nigeria. Cel putin 20 de studenti au fost ucisi

Un atacator armat a ucis cel putin 20 de studenti in orasul Mubi din nord-estul Nigeriei. Atacul a avut loc langa un camin din campusul studentesc din Mubi, a declarat o sursa din politie, citata de.

Hugo Chavez: Voi guverna cel putin pana in 2019

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, aflat in functie de 14 ani, a declarat ca s-a vindecat de cancer si ca va guverna cel putin pana in 2019. Chavez va candida pe 7 octombrie pentru un nou mandat de.

Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, aseara, in Hong Kong, au anuntat in diminieata aceasta autoritatile, relateaza sursele de presa.

China: Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong.

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, luni seara, in Hong Kong, au anuntat marti autoritatile, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs luni, in jurul orei locale 20. 20, cand o nava care facea legatura intre Hong Kong si insula Lamma, situata la circa trei kilometri, a acrosat un vas care transporta angajati ai companiei de electricitate si membri ai familiilor acestora. Peste 120 de persoane se aflau la bordul vaporului lovit, .

Irak. Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte 33 ranite intr-o serie de atentate comise duminica

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte 33 ranite intr-o serie de atentate comise duminica in Irak, au anuntat surse medicale si din domeniul securitatii, relateaza AFP. Atacul cel mai.

Cornel Dinu si-a neglijat tratamentul, este deshidratat si ramane internat cel putin pana luni

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au.

Hugo Chavez se declara vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, care candideaza la 7 octombrie pentru un nou mandat de sase ani, s-a declarat din nou, sambata, vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019,.

Hugo Chavez se declara vindecat de cancer si pregatit sa guverneze cel putin pana in 2019.

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, care candideaza la 7 octombrie pentru un nou mandat de sase ani, s-a declarat din nou, sambata, vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019, intr-un interviu acordat in cursul unui eveniment de campanie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Cred ca da, ma simt foarte foarte bine, a raspuns Chavez cand a fost intrebat daca s-a vindecat total, intr-un camion care circula printre mii de sutinatori la Guarenas, un oras la est de .

Elena Udrea ar urma sa candideze intr-un colegiu din Neamt care cuprinde orasul Roman.

Deputatul PDL Elena Udrea ar urma sa candideze pentru un nou mandat in Neamt, in colegiul care cuprinde orasul Roman, actualul detinator al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai, spun surse parlamentare citate de Mediafax. Colegiul 4 din Neamt cuprinde orasul Roman, comuna Ion Creanga si satele Ion Creanga, Averesti, Izvoru, Muncelu, Recea si Stejaru, fiind unul dintre cele mai mari colegii din judet. Potrivit surselor citate, Elena Udrea ar urma sa intre in cursa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )