Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo

Adevărul Adevărul,
Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo

Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo, a anuntat luni ministrul Afacerilor Umanitare din aceasta tara, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Cel putin 60 de morti si 240 de disparuti dupa ce o nava a esuat pe raul Congo

Cel putin 60 de oameni au murit dupa ce o barja ce transporta peste 700 de persoane a esuat pe raul Congo pe timpul noptii, a anuntat ministrul pentru afaceri umanitare din Republica Democrata Congo, potrivit Reuters.

Sute de vehicule cu combustibil au explodat in Afganistan! Cel putin 60 de raniti si pagube de zeci de milioane de dolari

Cel putin 60 de persoane au fost ranite si peste 500 de vehicule cu combustibil au explodat, sambata, in urma unui incendiu masiv la un post vamal din Afganistan, aproape de granita cu Iran.

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata si alte 34 au fost ranite intr-o explozie la o fabrica de artificii din India

Cel putin 19 persoane au murit si alte 34 au fost sanite, in urma unei explozii ce a avut loc vineri la o fabrica de artificii din sudul Indiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Explozia s-a produs in.

Valeriu Gheorghita: Anticipam ca imunitatea dupa vaccinarea impotriva COVID-19 dureaza cel putin un an

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat, marti, ca imunitataea impotriva COVID-19, dobandita in urma vaccinarii ar dura cel putin un an. Perioada de protectie ar fi.

Cel putin 20 de disparuti in urma unei alunecari de teren din Indonezia

Cel putin 20 de persoane sunt date disparute dupa ce o alunecare de teren a maturat peste noapte mai multe case din provincia indoneziana Java de Est, a informat luni Agentia pentru gestionarea dezastrelor din aceasta tara.

Cel putin 19 morti si 34 de raniti intr-o explozie la o fabrica de artificii din sudul Indiei

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata si 34 au fost ranite intr-o explozie produsa la o fabrica de artificii din sudul Indiei, au anuntat sambata autoritatile, relateaza AFP.

Cel mai gustos burrito mexican. Ingredientul simplu care il face delicios

Cum sa faci cel mai bun burrito mexican? Este un ingredient care-l face delicios. E foarte simplu si nu-si trebuie multa indemanare in bucatarie. Care sunt alimentele de care ai nevoie si cum trebuie sa prepari totul? Reteta pentru burrito mexican Burrito e potrivit pentru aproape toate momentele, mai ales cele unde e vreme de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )