Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Gheorghita: Anticipam ca imunitatea dupa vaccinarea impotriva COVID-19 dureaza cel putin un an

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Anticipam ca imunitatea dupa vaccinarea impotriva COVID-19 dureaza cel putin un an

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat, marti, ca imunitataea impotriva COVID-19, dobandita in urma vaccinarii ar dura cel putin un an. Perioada de protectie ar fi. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita: incercam sa punem in practica vaccinarea cu prioritate a personalului din invatamant. Aceasta etapa va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile de vaccianre

Vaccinarea cu prioritate a personalului din Educatie este scenariul pe care autoritatile il au in vedere pentru perioada urmatoare, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, in cadrul unei conferinte de.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Toate cele 3 vaccinuri autorizate protejeaza aproape 100% fata de forma grava de COVID si fata de decesul cauzat de boala

Aproape 90% 89,96%) dintre cadrele medicale eligibile in prima etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 sunt vaccinate cu ambele doze in acest moment, iar peste 98% cu prima doza, a anuntat marti presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea, medicul Valeriu Gheorghita. in ultimele saptamani poate fi observata o reducere a ratei de incidenta a infectiei in spitale de peste 87%, spune medicul Valeriu Gheorghita. Toate cele 3 vaccinuri autorizate, care au ajuns in Romania - Pfizer, Moderna si Astra Zeneca - protejeaza aproape 100% fata de forma grava de boala si fata de decesul cauzat de virus, a subliniat Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA: Echipe mobile vor vaccina personalul din invatamant

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile, aratand ca o decizie in acest sens va fi luata la sfarsitul acestei saptamani.

Valeriu Gheorghita, despre administrarea unei singure doze de vaccin persoanelorcare au avut Covid-19: Pana la acel moment, recomandarea este cea precizata in rezumatul caracteristicilor produsului (VIDEO)

CoordonatorulComitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a sustinutconferinta de presa saptamanala de la Palatul Victoria.

Valeriu Gheorghita: Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cat se poate de bune

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat, luni, in timpul unei vizite facute la Circul Metropolitan Bucuresti, unde s-au deschis sapte cabinete pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, faptul ca in primele patru zile de la deschiderea sistemului de programare pentru acest tip de vaccin, s-au programat peste 145. 000 de persoane.

Valeriu Gheorghita: Dupa vaccinarea anti-COVID-19 cu ambele doze, numarul cazurilor noi din spitale si centre sociale a scazut cu 87% (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat, marti, ca numarul de infectari cu coronavirus in randul personalului din spitale si centre sociale.

Valeriu Gheorghita: Vaccinarea cu prioritate a profesorilor sa se faca la Casa Corpului Didactic, cu echipe mobile

Medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea, a anuntat marti ca vaccinarea cadrelor didactice s-ar putea face cu echipe mobile, in Casa Corpului Didactic din fiecare judet si in universitati.

Valeriu Gheorghita, despre dozele pierdute: Pana la acest moment sunt declarate 2.273 de doze pierdute, ceea ce reprezinta 0,2% din totalul dozelor utilizate (VIDEO)

Comitetului National de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a precizat ca pana acum au fost2. 273 de doze pierdute. Pot sa va spun ca din toate dozele distribuite deja distribuite.

Valeriu Gheorghita: Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cat se poate de bune

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a precizat luni cain primele patru zile de la deschiderea sistemului de programare pentru vaccinul Astrazeneca, s-au programat.

Valeriu Gheorghita: Circa 3.500-3.600 de persoane au dezvoltat infectia cu SARS-CoV-2 dupa prima doza de vaccin anti-COVID-19 (VIDEO)

Circa 3. 600 de persoane au dezvoltat infectia cu SARS-CoV-2 dupa ce le-a fost administrata prima doza de ser imunitar, a precizat Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )