Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel putin cinci persoane au murit in inundatiile din Malaezia

Hotnews Hotnews,
 Cel putin cinci persoane au murit in inundatiile din Malaezia

Cel putin cinci persoane au decedat in urma inundatiilor cauzate de ploile torentiale din Malaezia. Mii de persoane au fost evacuate, armata intervine in zona Penang, relateaza News. ro, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Atac armat in Statele Unite. Cel putin trei persoane au murit intr-un centru comercial din Colorado - VIDEO

Cel putin trei persoane au murit joi in urma unui incident armat care a avut loc in incinta unui centru comercial din orasul american Thornton, statul Colorado, potrivit politiei locale, relateaza site-ul.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas. Cel putin 27 de persoane au murit si peste 20 au fost ranite

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas. Cel putin 26 de persoane au murit si peste 20 au fost ranite

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

VIDEO Fata de 15 ani care stapaneste tobele la perfectie. Repeta zilnic cel putin cinci ore

Sara Gheorghe are 15 ani si a uimit lumea prin talentul ei. A adunat distinctii in competitii de dans sportiv, calarie sau badminton. Adolescenta din Arad performeaza la nivel inalt intr-o ramura muzicala aleasa de putine reprezentante ale sexului frumos - percutia.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas: cel putin 27 de morti si 20 de raniti

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, ucigand cel putin 27 de persoane si ranind alte 20, anunta AFP. Autoritatile locale au anuntat ca atacatorul a fost impuscat. Potrivit unui martor, printre victimele atacului se numara si un copil de doi ani.

Cinci persoane ranite in urma unui accident rutier pe DN1, la Snagov

Cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, in zona localitatii Snagov din judetul Ilfov, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Atentat terorist comis de ISIS : cel putin 100 de morti

Aproximativ 100 de oameni au murit intr-un atentat cu masina capcana al Statului Islamic in provincia Deir Ezzor, din estul Siriei. Potrivit news. ro, alte zeci de persoane au fost ranite. Armata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )