Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel putin sapte alpinisti morti in Himalaya

Antena3 Antena3,
Cel putin sapte alpinisti morti in Himalaya

Cel putin sapte cataratori a fost ucisi de o furtuna violenta care le-a distrus tabara de o creasta a muntilor Himalaya din vestul Nepalului. Cinci membri ai unei expeditii sud-coreene si patru ghizi. continuă pe Antena3

Cel putin opt alpinisti au murit pe un masiv in Nepal, in urma unei furtuni de zapada

Cel putin opt alpinisti din cadrul unei expeditii sud-coreene au murit pe varful Gurja, in Nepal, in urma unei puternice furtuni de zapada care le-a devastat tabara, au anuntat, sambata, responsabili nepalezi, citati de AFP.

Cel putin opt alpinisti ai unei expeditii au murit n Nepal

Cel putin opt alpinisti, membri ai unei expeditii in Coreea de Sud, au murit pe masivul Gurja, in Nepal, in timpul unei furtuni de zapada care a devastat tabara, au anuntat oficialii nepalezi, relateaza AFP.

SUA: Furia URAGANULUI Michael a ucis cel putin 11 persoane (VIDEO)

Uraganul Michael, retrogradat la furtuna tropicala, a cauzat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, dupa ce miercuri a lovit Florida. Numarul mortilor a crescut, astfel, dupa ce vineri dimineata.

Cel putin 40 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Kenya

Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata intr-un accident de autocar in vestul Kenyei, a anuntat politia kenyana, citata de AFP. Informatiile de care dispunem arata ca.

Cel putin cinci persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat

Cel putin cinci persoane au murit miercuri dimineata si alte 30 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri a deraiat in nordul statului Uttar Pradesh din India, au transmis autoritatile locale, citate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )