Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit trei state americane

România Liberă România Liberă,
Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit trei state americane

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit in weekend statele americane Louis. continuă pe România Liberă

Romanul care intreba pe Facebook daca a vazut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului

Un sofer roman de TIR in varsta de 47 de ani intreba in urma cu o luna pe Facebook daca stie cineva o persoana care a murit din cauza noului coronavirus.

Coronavirus in Marea Britanie. 19 angajati ai sistemului medical au murit din cauza Coivd-19. Varful epidemiei nu a fost atins

Nouasprezece de angajati ai sistemului de sanatate NHS) au murit in Marea Britanie din cauza COVID-19 , a declarat sambata ministrul sanatatii, Matt Hancock. Regatul Unit nu a atins inca varful epidemiei de COVID-19 care ar permite o relaxare a restrictiilor de circulatie, a mai spus Hancock.

Tanara de 27 de ani din Neamt decedata din cauza COVID-19 ar fi luat virusul in spital. Prietenul ei ar fi fost trimis cu autobuzul acasa, desi era pozitiv

Tanara de 27 de ani din Neamt care a murit din cauza COVID-19 ar fi luat virusul din spital unde se internase pentru a se trata pentru leucemie, scrie presa locala si Mediafax. Mai mult, prietenul femeii, si el pozitiv, ar fi fost trimis acasa cu autobuzul.

UPDATE Alte opt decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul a ajuns la 314

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica seara in Romania. Bilantul a ajuns la 314. in cursul diminetii au fost raportate alte 15 decese.

Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut duminica de 10. 000 in Marea Britanie, dupa raportarea a 737 de morti in ultimele 24 de ore, a anuntat Ministerul Sanatatii.

LIVEVIDEO de la Vatican Pastele catolic: slujba de inviere cu bisericile inchise Modificari in ceremonia de la Vatican, din cauza crizei coronavirusului

Peste doua miliarde de credinciosi catolici si protestanti din intreaga lume sarbatoresc duminica Pastele, anul acesta ceremoniile avand loc in contextul restrictiilor impuse din cauza epidemiei de coronavirus.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultima trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultimele trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Rusia se ofera sa gazduiasca competitii internationale anulate din cauza pandemiei

Ministrul rus al Sportului, Oleg Matitin, a sustinut, vineri, posibilitatea ca Rusia sa gazduiasca competitii internationale anulate din cauza pandemiei de coronavirus, in schimbul ridicarii sanctiunilor pentru dopaj, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

9 noi decese din cauza COVID-19. Bilantul urca la 257. Printre victime, o femeie de 45 de ani si un barbat de 49 de ani

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in aceasta dimineata 9 noi decese din cauza COVID-19. Cele mai tinere victime sunt o femeie de 45 din ani din Arad si un barbat de 49 de ani din Mures.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )