Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Antena3 Antena3,
Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Cel putin zece oameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului, iar multi dintre ei nu au respectat semnificatia steagului rosu arborat pe plaja sau indicatiile salvamarilor. Din fericire, in. continuă pe Antena3

O noua alerta legata de shaorma! Cel putin 37 de oameni au ajuns la spital

Cel putin 37 de oameni din Kiev au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu shaorma. Produsele au fost cumparate din trei localuri diferite situate in apropierea statiilor de metrou. Bolnavii au fost internati.

ATENTAT TERORIST: Cel putin 15 persoane au fost deschise dupa ce un barbat a deschis focul

Cel putin 15 persoane au fost ucise dupa un teribil atentat terorist ce a vizat o cladire guvernamentala din orasul Jalabad din Afganistan. Un barbat a deschis focul asupra institutiei dupa ce in prealabil un ka.

Atac armat intr-o cladire guvernamentala.Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise marti in orasul Jalalabad din estul Afganistanului, unde indivizi inarmati au atacat o cladire guvernamentala, dupa ce un kamikaze si-a detonat o incarcatura exploziva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )