Libnet.ro
UNICEF

21:15

O noua alerta legata de shaorma! Cel putin 37 de oameni au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
O noua alerta legata de shaorma! Cel putin 37 de oameni au ajuns la spital

Cel putin 37 de oameni din Kiev au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu shaorma. Produsele au fost cumparate din trei localuri diferite situate in apropierea statiilor de metrou. Bolnavii au fost internati. continuă pe Antena3

UPDATE Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 a lovit Indonezia. Cel putin 10 oameni au murit

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,4, a lovit insula Lombok din Indonezia, duminica. Cel putin 10 oameni au murit si numeroase cladiri au suferit daune, informeaza Reuters.

Cutremur cu magnitudine 6,4 in Indonezia. Cel putin zece persoane au murit

Cel putin zece oameni au murit si 12 au fost raniti duminica, in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,4 care a lovit insula Lombok din Indonezia, informeaza DPA din surse oficiale. Zeci de locuinte si alte cl.

ATENTAT TERORIST: Cel putin 15 persoane au fost deschise dupa ce un barbat a deschis focul

Cel putin 15 persoane au fost ucise dupa un teribil atentat terorist ce a vizat o cladire guvernamentala din orasul Jalabad din Afganistan. Un barbat a deschis focul asupra institutiei dupa ce in prealabil un ka.

Incendiu pe litoralul Marii Negre: cel putin 8 persoane si-au pierdut viata

Cel putin opt persoane au murit in urma unui incendiu produs luni intr-o cladire din statiunea rusa Soci, situata pe litoralul Marii Negre. Serviciile de urgenta din regiunea Krasnodar au anuntat ca.

Tragedie in Rusia: Cel putin 8 persoane au murit in urma unui incendiu

Un incendiu teribil a ucis cel putin 8 persoane in statiunea ruseasca Soci, anunta The Moscow Times. Incendiul a izbucnit intr-o cladire din statiunea de la Marea Neagra, iar cele 8 victime sunt cel mai.

Incendii devastatoare in California!Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva mii au fost evacuate - VIDEO

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva mii au fost evacuate, in urma unui incendiu de vegetatie care a afectat peste 500 de case si cladiri in nordul statului american California, relateaza site-ul ag.

Semnal de alarma tras de un lider sindical din Politie: Un singur psiholog, la cel putin 1.000 de oameni

Florin Vilnei, liderul Federatiei Nationale a Sindicatelor din Politie Sed Lex, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despe teribila crima din judetul Gorj, unde o politista si-a impuscat ma.

Atac armat intr-o cladire guvernamentala.Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise marti in orasul Jalalabad din estul Afganistanului, unde indivizi inarmati au atacat o cladire guvernamentala, dupa ce un kamikaze si-a detonat o incarcatura exploziva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )