Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL.ro anunta cand da startul reducerilor de Black Friday 2016

Playtech Playtech,
CEL.ro anunta cand da startul reducerilor de Black Friday 2016

Black Friday 2016 va aduce reduceri majore si produselor vandute de catre CEL. ro. roa anuntatca va participa la Black Fridayun nou val de reduceri. Din cate se pare, campania va porni in data de 18 noiembrie, iar oferta va fi unamult mai diversificata si mai mare decat cea de anul trecut. Astfel, magazinul online si-a []. continuă pe Playtech

Magazinul online Roinstalatii a pregatit zeci de oferte atractive la centrale termice de Black Friday

Mai sunt doar cateva zile pana cand marele eveniment Black Friday 2016 incepe in Romania, asa ca, in aceasta perioada, atat marile magazine si centre comerciale, cat si companiile micute se pregatesc de zor pentru a putea face fata valului de clienti de la sfarsitul acestei saptamani.

De BLACK FRIDAY, fa-ti cadou un telefon care nu te lasa la greu!

Smartphone-ul reprezinta poate cel mai important obiect pentru fiecare dintre noi. Toata lumea se bucura de telefoanele inteligente si de utilitatea acestora, dar rezistenta bateriei.

Black Friday 2016 la Elefant.ro: reducerile de care vor putea beneficia clientii

Elefant a anuntat in mod oficial cand va da startul reducerilor de Black Friday 2016. Magazinul online Elefant. rova da startul cumparaturilor de Black Friday la miezul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2016, iar pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 80% pe tot parcursul zilei de [].

Black Friday 2016: PC Garage ofera sute de produse la reducere

Black Friday 2016 la PC Garage aduce reduceri considerabile al sute de produse din toate categoriile. PC Garage a anuntat campania dedicata Black Friday 2016, urmand a oferisute de produse la reducere. Weekendul reducerilor incepe in noaptea dintre 17 si 18 noiembrie si continua pana la 20 noiembrie, in cadrul campaniei Black Weekend. Evenimentul aduce [].

Sfaturi de Black Friday pentru cumparaturi reusite

Black Friday a devenit in Romania aproape definitia reducerilor. Urmeaza un nou eveniment de tipul acesta pe 18 noiembrie, care va fi prelungit de-a lungul intregului weekend. O lista cu sfaturi este binevenita pentru ca toti cei interesati sa stie la ce sa se astepte.

Black Friday 2016 la chinezi depaseste toate recordurile de incasari

Black Friday 2016 se apropie cu pasi repezi, desi momentul exact in care va avea loc ziua reducerilor fabuloase de final de an variaza semnificativ de la tara la tara. La baza, Black Friday este o zi de reduceri substantiale ce are loc dupa Ziua Recunostintei sau Thanksgiving Day. Aceasta din urma este o sarbatoare [].

Black Friday 2016: eMAG iti va arata cate produse are la reducere

Black Friday 2016 la eMAG se anunta cu adevarat inedit. Pentru prima data, de Black Friday 2016, eMAG promite sa arate in timp real cate exemplare mai sunt din produsele pe care le are la reducere. Black Friday la eMAG este, probabil, cea mai asteptata sesiune de oferte a anului. Cel mai mare retailer online [].

Black Friday la Quickmobile: Reduceri de pana la 90% si produse de la 1 leu

Quickmobile da startul campaniei de Black Friday in data de 18 noiembrie, atat in online cat si in magazinele fizice din toata tara. Telefoanele, gadgeturile si accesoriile vor fi disponibile la preturi mai mici cu pana la 90%, in shop-ul online,.

Quickmobile anunta Black Friday cu produse la 1 leu

In mai putin de o saptamana incepe Black Friday. Pentru aceasta perioada, Quickmobile sustine ca s-a pregatit cu reduceri de pana la 90%, online si offline.

Sole Luxury Boutique anunta reduceri de pana la 60% la accesorii si produse de infrumusetare de Black Friday

Sole Luxury Boutique, retailer specializat in produse de infrumusetare si de lux, pregateste reduceri de pana la 60% cu ocazia Black Friday, pe anumite produse acestea ajungand pana la 3. 600 lei, atat in magazinele fizice, cat si in mediul online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )