Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele 10 ventilatoare achizitionate de Primaria Alba Iulia pentru sectiile ATI, recuperate din fonduri UE

B1 B1,
Cele 10 ventilatoare achizitionate de Primaria Alba Iulia pentru sectiile ATI, recuperate din fonduri UE

Municipiul Alba Iulia isi va recupera, din fonduri europene, cheltuielile realizate in urma achizitiei, in luna aprilie, a zece ventilatoare mecanice destinate sectiilor ATI, pentru tratarea cazurilor grave de. continuă pe B1

Achizitia a 10 ventilatoare pentru Sectia ATI a spitalului din Alba Iulia, decontata integral din fonduri europene

Contravaloarea a zece ventilatoare mecanice achizitionate pentru Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia de Primaria Alba Iulia, respectiv peste 1,1 milioane lei, va fi recuperata integral din fonduri europene.

Harta zonei carantinate din municipiul Alba Iulia. Cine poate intra si iesi din localitate

Primaria Alba Iulia a publicat harta zonei carantinate in municipiu, cu punctele unde este interzisa intrarea si iesirea, cu anumite exceptii, pana in 30 noiembrie.

COVID-19: Prima zi de carantina in Alba Iulia si in alte cinci localitati din judet

Numarul cazurilor de coronavirus a explodat in judetul Alba, incepand de marti intrand in carantina patru orase, municipiul resedinta de judet, Alba Iulia, si o comuna. Municipiul Alba Iulia si alte.

Sute de concedii ilegale pentru bugetari printr-o agentie de turism din Alba Iulia

Administratorul si o angajata a unei agentii de turism din Alba Iulia au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru falsificarea a peste 600 de facturi privind vanzarea unor pachete turistice catre angajati ai unor companii de stat si private.

Contract de 8 milioane de lei pentru reabilitarea viitorului spital din Zlatna. Care este firma ce a obtinut lucrarea

Primaria Zlatna a incheiat contractul pentru desfasurarea lucrarilor de modernizare a cladirii unde va functiona spitalul orasenesc, respectiv sectia externa a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Alba-Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si comuna Ciugud vor fi carantinate incepand de marti, ora 12.00 noaptea

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Alba a luat duminica decizia de a solicita Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei emiterea ordinului comandantului actiunii de instituire a carantinei, pentru o perioada de 14 zile, a cinci orase - Alba-Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si a comunei Ciugud din judet, in contextul in care rata de infectare variaza in aceste municipii intre 6 si 10 la mia de locuitori, scrie news. ro. Masura va fi aplicata incepand de marti, 17 noiembrie, ora 00.

Prima zi de carantina in Alba Iulia si in alte cinci localitati din judet

Municipiul Alba Iulia si alte patru orase din judetul Alba - Blaj, Sebes, Cugir si Abrud -, precum si comuna Ciugud sunt in carantina incepand de marti si pana la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Municipiul Alba Iulia are o incidenta a cazurilor de peste 10 la mia de locuitori. Alba Iulia este al cincilea municipiu resedinta de judet care intra in carantina, dupa Sibiu, Baia Mare, Zalau si Slobozia.

Ordinele privind instituirea carantinei in sase localitati din Alba, publicate in Monitorul Oficial. Restrictiile care vor fi impuse timp de 14 zile

Sase localitati din Alba, respectiv Alba Iulia, Sebes, Blaj, Cugir, Abrud si Ciugud, intra in carantina din noaptea de luni spre marti, de la ora 00.

Aventuri de weekend pentru un barbat infectat cu COVID-19. A fugit de trei ori intr-o singura zi din spital

Un barbat din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal dupa ce a parasit de trei ori pe durata unei zile Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU), unde era internat cu COVID-19.

Cinci din cele 10 persoane decedate in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt nu au putut fi identificate Anuntul Parchetului

Cinci din cei 10 pacienti care au murit in incendiul ce a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt nu au putut fi identificati, iar procurorii au dispus expertize ADN. Parchetul General a anuntat luni seara ca a fost finalizata cercetarea la fata locului si ca au fost audiati martori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )