Libnet.ro
UNICEF

22:15

Contract de 8 milioane de lei pentru reabilitarea viitorului spital din Zlatna. Care este firma ce a obtinut lucrarea

Adevărul Adevărul,
Contract de 8 milioane de lei pentru reabilitarea viitorului spital din Zlatna. Care este firma ce a obtinut lucrarea

Primaria Zlatna a incheiat contractul pentru desfasurarea lucrarilor de modernizare a cladirii unde va functiona spitalul orasenesc, respectiv sectia externa a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia. continuă pe Adevărul

PENTRU PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE Transelectrica - profit de 152 milioane lei, dublu fata de cel din primele trei trimestre ale lui 2019

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 152 milioane lei, dublu fata de cel din primele noua luni ale anului trecut, se arata in raportul companiei publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MAI: Amenzi de peste 10 milioane de lei pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara

Un numar de 45 de dosare penale privind zadarnicirea combaterii bolilor au fost intocmite in ultima saptamana si au fost aplicate amenzi de peste 10 milioane de lei pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne MAI), potrivit Agerpres. Au fost intocmite 50 de dosare penale, in care sunt cercetate 54 de persoane. Dintre acestea, 45 de dosare vizeaza art. 352 din Codul penal - zadarnicirea combaterii bolilor, precizeaza MAI. De asemenea, au fost aplicate 66. 821 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 10,4 milioane lei.

IN URMA VANZARII FARMACIILOR CATRE HELPNET Farmaceutica Remedia - profit de 36,4 milioane lei, fata de cele 1,6 milioane lei din ianuarie-septembrie 2019

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia RMAH) a raportat, pentru primele trei trimestre ale anului curent, venituri din exploatare de 372,32 milioane de lei, cu 13,2% mai mari decat cele din primele noua luni ale anului trecut si un profit net de 36,47 milioane de lei, cu mult peste cel din perioada ianuarie-septembrie 2019, de 1,62 milioane de lei, se arata in raportului companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti .

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Bittnet a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 75,8 milioane lei in contextul pandemiei

Bittnet BNET), un grup de companii IT listat pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, a raportat o cifra de afaceri consolidata de 75,8 milioane lei pentru primele noua luni ale anului 2020, o crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Romanii au subscris circa 488 milioane lei, in prima saptamana la Fidelis. Care e situatia pe fiecare emisiune in parte

Subscrierea la programul Fidelis, titlurile de stat dedicate populatiei ce vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), merge bine daca ne uitam la cifrele din prima saptamana. Valoarea totala a subscrierilor pe cele trei emisiuni este de circa 488 milioane lei.

Romgaz a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit net de 941,9 milioane lei, in scadere cu 20,5%

Romgaz a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit net de 941,9 milioane lei, mai mic cu 20,52% comparativ cu perioada similara din anul trecut, conform unui comunicat de presa.

Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu

Niciun spital din judetul Vaslui nu are, la aceasta data, autorizatie de securitate la incendiu, a informat, luni, conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui, transmite Agerpres.

Niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu. Situatie asemanatoare si la Spitalul Judetean Arad

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt scoate la iveala probleme grave in randul unitatilor medicale din Romania. Spre exemplu, niciun spital din judetul Vaslui nu are autorizatie de securitate la incendiu. in.

Episcopul emerit Petru Gherghel a fost confirmat cu Covid-19, fiind internat intr-un spital din Iasi

Episcopia Romano-Catolica Iasi a anuntat, pe Facebook, ca episcopul emeritc Petru Gherghel a fost depistat cu Covid-19 si esteinternat de cateva zile intr-un spital din oras. Potrivit sursei citate,.

INS: Romania a cheltuit 5,06 miliarde lei pentru activitatea de cercetare in 2019

Romania a cheltuit 5,065 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare in anul 2019, adica 0,48% din PIB, sectorul avand la finalul anului trecut un numar de 43. 973 de salariati, cu 1,7% mai putini fata de anul 2018, a anuntat luni Institutul National de Statistica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )