Libnet.ro
UNICEF

05:01

Cele doua adolescente din Ramnicu Valcea, care au fost date disparute, au fost gasite de politisti

Antena3 Antena3,
Cele doua adolescente din Ramnicu Valcea, care au fost date disparute, au fost gasite de politisti

Cele doua eleve din Ramnicu Valcea, in varsta de 13, respectiv 14 ani, care disparusera de acasa, au fost gasite de politisti. Acestea se aflau intr-o scara de bloc din Buzau, la 300 de kilometri. continuă pe Antena3

Doua eleve din Ramnicu Valcea au fost date disparute. Apelul disperat al familiei dupa ce nu au mai ajuns la scoala

Doua eleve din Ramnicu Valcea, in varsta de 13, respectiv 14 ani, au disparut de acasa, iar politistii si rudele le cauta cu disperare peste tot. Apropiatii fetelor spun ca s-ar putea afla in.

Doua eleve din Ramnicu Valcea, cautate de rude si politie. Sunt indicii ca s-ar afla in Buzau

Politistii desfasoara verificari cu privire la disparitia a doua fete de 13 respectiv 14 ani, din municipiu Ramnicu Valcea. Ele s-ar putea afla in Buzau, spun apropiatii fetelor.

Ele sunt cele doua eleve din Valcea care au disparut in drum spre scoala. FOTO

Doua eleve de 13, respectiv 14 ani din municipiul resedinta sunt cautate de politie dupa ce, luni de dimineata, au plecat spre scoala dar nu au ajuns nici la cursuri si nici la domiciliu nu s-au mai intors,.

Alerta cu bomba la doua universitati din Marea Britanie!Mii de studenti au fost evacuati - VIDEO

Universitatile din Glasgow si Essex, din Marea Britanie, au fost evacuate, miercuri, dupa ce au fost gasite mai multe colete suspecte. in conformitate cu recomandarile politiei din Scotia, o serie.

Doua adolescente colege de clasa nu au mai ajuns nici acasa, nici la scoala. Nu sunt disparute, sunt plecate, au nevoie de specialist

Luni, 4 martie, doua fete au fost date in urmarire, dupa ce nu au mai ajuns nici acasa, nici la scoala. Fetele sunt colege de clasa si bune prietene. Conducerea scolii la care elevele invata atrage atentia asupra problemelor grave pe care copilele le au.

Doua minore din Valcea au disparut in drum spre scoala. Ce au descoperit autoritatile

Doua eleve de 13, respectiv 14 ani din municipiul resedinta sunt cautate de politie dupa ce, luni de dimineata, au plecat spre scoala dar nu au ajuns nici la cursuri si nici la domiciliu nu s-au mai intors,.

Doua case din Iasi, cuprinse de incendiu. Opt familii au ramas pe drumuri

Incendiu urias intr-un cartier din Iasi. Doua vile s-au facut scrum, iar cele opt familii care locuiau acolo au ramas pe drumuri. 50 de pompieri cu opt autospeciale au fost mobilizati pentru a lichida.

Varianta alternativa a cazuluipatinuar, prezentata in apararea invatatorului de la Iasi. Cele doua versiuni sunt total diferite

Cadrele didactice de la Colegiul National Mihai Eminescu din Iasi il sustin pe invatatorul acuzat ca a corectat cuvantul patinoar cu patinuar in lucrarea de control a unui elev de clasa a II-a. in apararea acestuia au prezentat o versiune a faptelor despre care sustin ca n-are nicio legatura cu cea a parintelui care a facut public cazul.

Perchezitii domiciliare la ginecologul fals de la Spitalul Judetean Ilfov si la fosta sefa de sectie. Cele doua femei, audiate la Sectia 9 de Politie

Politistii bucuresteni au facut marti dimineata doua perchezitii domiciliare, vizate fiind Raluca Birsan, falsul ginecolog de la Spitalul Judetean Ilfov si doctorita Roxana Dragu, fosta sefa de sectie, care ii permitea femeii cu opt clase sa o ajute in operatii si chiar sa faca manevre medicale de una singura.

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )