Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Antena3 Antena3,
Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV. Cum a reusit

Un barbat din Marea Britanie este a doua persoana din lume care a scapat de infectia cu HIV dupa un transplant de maduva osoasa de la un donator imun la virus datorita unei mutatii genetice rare. La trei. continuă pe Antena3

Pacientul din Londra devine a doua persoana care a fost vindecata de virusul HIV

Un barbat din Marea Britanie a devenit al doilea adult din lume in cazul caruia s-a actionat cu succes impotriva virusului HIV prin transplant de maduva osoasa de la un donator rezistent la virus, informeaza The Guardian.

BMW ar putea muta productia de MINI din Marea Britanie, dar si o parte din productia de motoare, in cazul unui Brexit fara acord

BMW Group ar putea muta productia de MINI din Regatul Unit in alta tara, dar si o parte din productia de motoare, in cazul unui Brexit dur, a spus un membru al board-ului companiei, citat de Reuters si Sky News. Decizia este inca departe, dar tot mai multe companii sunt ingrijorate de faptul ca Marea Britanie pare sa iasa din UE intr-un mod cu totul haotic.

Marea Britanie: Politia si partidele ar fi protejat politicieni de acuzatii de abuzuri sexuale asupra minorilor

Politia si partidele politice din Marea Britanie ar fi incercat sa protejeze persoane cu functii inalte acuzate de agresiuni sexuale asupra copiilor, sustine Brian Altman, un procuror responsabil cu o ancheta.

Un barbat din Londra este a doua persoana din LUME vindecata de HIV. Ce TRATAMENT a urmat

Un pacient din Londra, bolnav de HIV este a doua persoana din lume care a fost vindecata de aceasta boala. Barbatul a fost supus unui traansplant de celule stem, in urma caruia i-a fost modificat.

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au scazut cu aproape 4% in februarie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat o crestere de 1,4% in februarie, pe fondul majorarii cererii pentru masini alimentate pe benzina si combustibili alternativi, transmite Reuters.

Iranul critica Marea Britanie pentru listarea Hezbollah ca organizatie terorista

Iranul critica Marea Britanie pentru decizia de a lista Hezbollah ca organizatie terorista, afirmand ca ignora dorinta majoritatii poporului libanez si rolul pe care gruparea sustinuta de Teheran il are in lupta impotriva Stat Islamic.

Un barbat din Braila a cazut din autobuz, dupa ce usile s-au deschis in timpul mersului

Un nou inicent grav s-a produs, luni dimineata, intr-un mijloc de transport in comun. Un barbat din Braila a cazut dintr-un autobuz aflat in mers, dupa ce usile vehiculului s-au deschis. Calatorul.

Momentul in care un barbat din Dambovita se intinde pe sosea si este calcat de doua masini FOTO

Un accident dramatic s-a petrecut vineri seara in Dambovita. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de doua masini. Pietonul era culcat pe sosea, iar soferii nu l-au mai putut evita. intreaga scena a fost su.

Barbat din Suceava, prins la volanul unei masini, desi avea permisul anulat de sase ani

Un barbat de 67 de ani, care nu avea permis de conducere, a fost prins de politistii din comuna Moldovita. Barbatul nici nu a oprit la semnalele autoritatilor, asa ca a fost urmarit de.

S-A ARUNCAT in fata trenului... Gest EXTREM facut de un barbat din Constanta (VIDEO)

Un barbat de 49 de ani s-a aruncat in fata trenului, in zona restaurantului Sabroso din Constanta, incercand sa se sinucida pentru ca a ramas fara locuinta, potrivit ziuaconstanta. ro. La fata locului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )