Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele doua eleve de 10 din judetul cu cea mai mare rata de promovare la Bac: Nu am mers niciodata la meditatii

Adevărul Adevărul,
Cele doua eleve de 10 din judetul cu cea mai mare rata de promovare la Bac: Nu am mers niciodata la meditatii

Cu o rata de promovare cu peste 12 procente mai mare decat cea de la nivel national, elevii sibieni si-au propulsat judetul pe primul loc. Cele doua eleve care au obtinut nota 10 pe linie, Irina Linte si Cristina Hambasan, spun ca nu au mers niciodata la meditatii. continuă pe Adevărul

O fata de 14 ani din Prahova si-ar fi convins sora si cea mai buna prietena sa o ajute sa se sinucida! Cum le-a gasit familia in camera

Trei adolescente in varsta de 13,14 si 16 ani din Aricestii Zeletin, judetul Prahova au inghitit pastile si si-au produs taieturi la nivelul antebratelor. Fata de 14 ani a ajuns in coma la spital, iar celelalte doua.

Chec pufos din doar doua ingrediente. Este cea mai simpla si delicioasa reteta!

Tuturor ne place checul, pe care obisnuim sa-l facem cand ne este pofta de ceva dulce si usor de preparat. Totusi, pentru un chec pufos traditional avem nevoie de mai multe ingrediente si, uneori, cu.

La ELECTRIC CASTLE se scrie ISTORIE! Iata cele doua cantarete romance care vor urca pe scena festivalului (FOTO)

Nu mai este o noutate ca pe scena Electric Castle vor concerta Mirabela Dauer si Corina Chiriac, dar este intr-adevar, o surpriza! Cele doua sunt printre cele mai indragite cantarete.

La ELECTRIC CASTLE se scrie ISTORIE! Iata cele doua interprete care vor urca pe scena festivalului (FOTO)

Nu mai este o noutate ca pe scena Electric Castle vor concerta Mirabela Dauer si Corina Chiriac, dar este intr-adevar, o surpriza! Cele doua sunt printre cele mai indragite cantarete.

Tensiuni intre Italia si Austria, dupa un anunt privind plasarea de trupe la granita dintre cele doua state membre UE

Italia si Austria au din nou disensiuni din cauza migrantilor. Marti, Ministerul italian de Externe l-a convocat pe ambasadorul austriac pentru a da explicatii in legatura cu intentiile guvernului sau de a impune controale la granita si de a trimite trupe la vama din Pasul Brenner pentru a opri afluxul de migranti.

REZULTATE Bacalaureat 2017. Rezultatele obtinute de elevii din judetul Olt publicate pe Edu.ro. Vezi AICI notele la BAC 2017 in Olt

Edu. ro NOTELE LA BACALAUREAT 2017 in Olt. Rezultatele din Olt la prima sesiune a bacalaureatului din acest an vor fi publicate de catre site-ul www. antena3. ro, din momentul in care notele vor fi.

REZULTATE Bacalaureat 2017. Rezultatele obtinute de elevii din judetul Bacau publicate pe Edu.ro. Vezi AICI notele la BAC 2017 in Bacau

Edu. ro NOTELE LA BACALAUREAT 2017 in Bacau. Rezultatele din Bacau la prima sesiune a bacalaureatului din acest an vor fi publicate de catre site-ul www. antena3. ro, din momentul in care notele vor fi.

Impozitarea pe cifra de afaceri pentru toate companiile de la 1 ianuarie 2018 este cea mai semnificativa modificare a Guvernului

Programul de Guvernare 2017 - 2020 prezentat de noul guvern propune o serie de modificari de ordin fiscal, social si investitional. Din perspectiva impactului fiscal asupra mediului de afaceri, cea mai importanta modificare vizeaza impozitarea veniturilor, pe cifra de afaceri, pentru toate companiile din Romania de la 1 ianuarie 2018, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Astazi, Pamantul se afla la cea mai mare departare de Soare

Astazi, planeta noastra se afla la cea mai mare departare fata de Soare, un fenomen cunoscut sub denumirea de afeliu. Pamantul se afla la cea mai mare departare de soare astazi, in data de 3 iulie. Cu ocazia acestei separatii, cunoscuta sub numele de afeliu, intre Terra si Soare se va afla o distanta de [].

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din tara noastra a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%, potrivit unui comuncat de presa al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )